Β’ ΕΚΑΣΘ: Pre-game Μακεδονικός Γέφυρας-ΚΑΟΣ (20:00)

439

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΚΑΣΘ Ανδρών είναι αυτό που διεξάγεται σήμερα (19/10, 20:00) στη Γέφυρα ανάμεσα στον τοπικό Μακεδονικό και τον ΚΑΟΣ. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά το πρωτάθλημα και αμφότερες θέλουν απόψε να πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης προκειμένου να παραμείνουν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο γηπεδούχος Μακεδονικός προέρχεται από νίκη επί του Αχιλλέα Τριανδρίας (67-58) και φιλοδοξεί να διευρύνει το αήττητο στην έδρα του κόντρα στον ΚΑΟΣ. Αναφερόμενος στην σημερινή αναμέτρηση ο τεχνικός της ομάδας, Ανδρέας Οκλαλιώτης, δήλωσε στο «Northbasket»: «η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς σήμερα. Μπορεί να παίζουμε απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο, ωστόσο επιβάλλεται να κερδίσουμε». Ερωτηθείς για τον παράγοντα έδρα πρόσθεσε: «στην έδρα μας είμαστε πιο δυνατοί και πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε».

Να σημειωθεί πως η προετοιμασία για τον Μακεδονικό ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και ο κόουτς της ομάδας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς όσοι αντιμετώπιζαν κάποιους μικροτραυματισμούς τους ξεπέρασαν.

Στον αντίποδα οι παίκτες του ΚΑΟΣ προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί των Μετεώρων (71-51) και ευελπιστούν να αποδράσουν από τη Γέφυρα με το ροζ φύλλο αγώνα που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Απουσίες για την ομάδα της Σταυρούπολης δεν υπάρχουν, ενώ ο Μάκης Κανέλλης μιλώντας στο «Northbasket» τόνισε: «κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το πρωτάθλημα έχει 26 αγωνιστικές και προσπαθούμε να παίζουμε το ίδιο καλά κάθε εβδομάδα ανεξαρτήτου έδρας και αντιπάλου».