Β’ ΕΚΑΣΘ: Pre-game Κεραυνός Αγ.Παύλου-Νίκη Νεοχωρούδας (21:30)

483

Από το σημερινό (19/10, 21:30) πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Β’ ΕΚΑΣΘ Ανδρών σημαντικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αναμέτρηση μεταξύ του Κεραυνού Αγίου Παύλου και της Νίκης Νεοχωρούδας.

Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη επί των Γαλάζιων (47-83) στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης (17/10) καλούνται μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα να αντιμετωπίσουν την αήττητη Νεοχωρούδα. Για να αποφύγει το πρόβλημα της κούρασης ο προπονητής του Κεραυνού, Γιώργος Αποστόλου έδωσε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τους Γαλάζιους σε αρκετούς νεαρούς παίκτες προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι βασικοί.

Μιλώντας στο «Northbasket» για το σημερινό ματς ο τεχνικός της ομάδας του Αγίου Παύλου τόνισε: «σημαντικό είναι να γίνει ένα κάλο ματς. Σεβόμαστε την αντίπαλη ομάδα και από την πλευρά μας θα πρέπει να προσέξουμε την εμπειρία των παικτών της προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη που θα μας ανεβάσει στη βαθμολογία».

Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και οι παίκτες της Νεοχωρούδας θα παραταχθούν στο γήπεδο με στόχο να πετύχουν την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Αναφερόμενη στο σημερινό παιχνίδι η Τάνια Μπουγιουκλή τόνισε: «Σήμερα έχουμε ένα παιχνίδι με μία έμπειρη ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένας καλός αγώνας. Άγχος και πίεση δεν υπάρχει καθόλου. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε πριν τρεις εβδομάδες και είναι πάρα πολύ νωρίς για να κάνει ένας προπονητής την νίκη, μονόδρομο».

Παράλληλα, η προπονήτρια της Νίκης ερωτηθείς για τον αν αποτελεί μειονέκτημα το γεγονός ότι η ομάδα της αγωνίζεται εκτός έδρας ξεκαθάρισε: «Είναι ένας αγώνας εκτός έδρας αλλά όπου και να αγωνιζόμαστε πάμε για να «βγάλουμε» τον καλύτερό μας εαυτό».