Β’ ΕΚΑΣΘ: Pre-game ΑΕΝ Κρήνης-Βεργίνα (21:30)

456

Η αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΝ Κρήνης και της Βεργίνας στο κλειστό της Καλαμαριάς ξεχωρίζει από τη σημερινή (19/10, 21:30) τέταρτη αγωνιστική για τον 2ο όμιλο της Β’ ΕΚΑΣΘ Ανδρών.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας της Κρήνης κ. Ζελενίτσας δήλωσε στο «Northbasket»: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Πρόκειται για μία από τις πλέον ικανές και έμπειρες ομάδες της κατηγορίας. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας ενόψει της νέας κατηγορίας που συμμετέχουμε», προσθέτοντας: «Θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε τις δυσκολίες και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το παράγοντα έδρα επισήμανε: «Αποτελεί πλεονέκτημα η έδρα, ωστόσο δεν μας αγχώνει. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε απουσίες και η προετοιμασία κύλησε ομάδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας».

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Βεργίνας, Κώστας Βλόστος έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Νίκου Κουτσομήτρου. Ο παίκτης ταλαιπωρείται από ένα σοβαρό τραυματισμό στη μέση, που πιθανώς να τον κρατήσει μακριά από τα παρκέ και  για τα επόμενα παιχνίδια.

«Σεβόμαστε τον αντίπαλο καθώς πρόκειται για μία ιδιαίτερα δυνατή και οργανωμένη ομάδα», τόνισε ο τεχνικός της Βεργίνας μιλώντας στο «Northbasket». Στη συνέχεια αναφερόμενος στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Κώστας Βλόστος υπογράμμισε: «Η κάθε ομάδα έχει τα ατού της. Η Κρήνη υπερτερεί στους ψηλούς, ωστόσο και εμείς έχουμε τα πλεονεκτήματά μας».