Β Εθνική : Οι κορυφαίοι της 11ης αγωνιστικής

765

Αρκετοί παίκτες φυσικά ξεχώρισαν στην 11η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνική, ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να επιλέξουμε τους πέντε καλύτερους, συν τον προπονητή, που θα φτιάξουν την ιδανική ομάδα…

1. Χρήστος Λάκκας (Καρδίτσα)

Θα… παραχωρήσει για λίγο την θέση του ο Γιάννης Κυριακόπουλος (της Καστοριάς) αυτή την φορά. Ο Χρήστος Λάκκας λοιπόν, πρώην πόιντ γκαρντ των Αμαρουσίου, Ερυθραίας, Παγκρατίου, Φιλαθλητικού και Περιστερίου, μέσω Καρδίτσας, επιχειρεί νέο ξεκίνημα και με παρουσίες όπως αυτή κόντρα στον Πολύγυρο μπορεί να αισιοδοξεί πως τα καλύτερα έρχονται και για τον ίδιο και για τους Θεσσαλούς.

2. Ευθύμης Κοθράς (Φίλιππος Βέροιας)

Θα εναλάσσεται στο ασόδυο με τον Λάκκα ο Ευθύμης Κοθράς του Φίλιππου Βέροιας, με τον παλιό άσο του Ηρακλή να προσφέρει για ακόμη ένα ματς καθοριστικές λύσεις και την ομάδα του

να χαμογελά στο φινάλε του ματς με τον Ερμή Λαγκαδά, στον οποίο άλλωστε έπαιξε κατά το παρελθόν.

3. Νέστορας Κόμματος (Ερμής Αγιάς)

Αγέραστος ο σχεδόν 40άρης φόργουορντ οδήγησει τον Ερμή Αγιάς στη νίκη επί του Χαρίλαου Τρικούπολη, αν και βέβαια η συμβολή των συμπαικτών του υπήρξε ξανά κομβική, ώστε να συνεχίσει να δουλεύει αρμονικά το σύνολο του κόουτς Γιασσάρη.

4. Σταμάτης Μπένας (Καστοριά)

Σε θέση 4 θα τοποθετήσουμε τον Σταμάτη Μπένα της Καστοριάς. Ο πρώην άσος του Ερμή Λαγκαδά, του ΚΑΟΔ και του Ηρακλή ξέρει καλά τα μυστικά της θέσης και το απέδειξε εκ νέου κόντραστην ΧΑΝΘ.

5. Τόλης Κουτσογιάννης

Ως πεντάρι θα έχουμε στην καλύτερη αρχική σύνθεση της αγωνιστικής και θα στηριχτούμε τον Τόλη Koυτσογιάννη την κολώνα της Ασπίδας Ξάνθης. Ο έμπειρος άσος των ακριτών, όποτε τα πράγματα ζόριζαν, φώναζε παρών και γέμιζε με την παρουσία του την γραμμή ψηλών της Ασπίδας.

Προπονητής: Γιάννης Χατζούλης

Ο κόουτς Γιάννης Χατζούλης πανηγύρισε με το Στρατώνι την πιο συναρπαστική νίκη της αγωνιστικής, καθώς το ματς με τον Αίαντα, την ομάδα που κοουτσάρισε τα προηγούμενα χρόνια, κρίθηκε στην δεύτερη παράταση.

 

βΠΗΓΗ: www.basketblog.gr