Β.Διαβολεμένου:”Ήταν θέμα αποθεμάτων”

550

Για περίπου 36 λεπτά η Αναγέννηση Ρυσίου κράταγε στα χέρια της το ροζ φύλλο αγώνα, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε στη παράταση να πάρει τους δύο βαθμούς. Η προπονήτρια της Αναγέννησης, Βιβή Διαβολεμένου μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών Βορρά, ενώ δεν δίστασε να καυτηριάσει τα κακώς κείμενα της κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα στην παράταση (83-72 α’ παρ., 65-65 κ.α.) από τον Ολυμπιακό Βόλου στη πρεμιέρα της Α2 γυναικών Βορρά
“Πήγαμε διαβασμένοι και γνωρίζοντας ότι ο Βόλος έχει κάνει αρκετές μεταγραφές. Από την αρχή του παιχνιδιού δείξαμε ότι πιστεύουμε στη νίκη και μέχρι το 36′ ήμασταν μπροστά στο σκορ. Σε εκείνο το σημείο κάναμε λάθη και σε συνδυασμό με κάποια άστοχα σφυρίγματα του πρώτου διαιτητή το παιχνίδι πήγε στη παράταση. Εκεί όλα ήταν θέμα αποθεμάτων. Εγώ παρά την ήττα είμαι ευχαριστημένη από τις κοπέλες γιατί πάλεψαν το παιχνίδι”.

Για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών Βορρά
“Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα. Φέτος όλα αυτά που περνάμε στην Ελλάδα έχουν χτυπήσει και τον αθλητισμό. Το θέμα είναι πόσο θα κρατηθούν οι ομάδες αλλά και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο χώρο. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν οι πρόεδροι και τα συμβούλια γιατί κάποια στιγμή και η αγάπη για το άθλημα στερεύει. Σε αγωνιστικό επίπεδο περιμένω ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, καθώς πέντε ομάδες θα είναι πάνω με βλέψεις και οι υπόλοιπες θα παλεύουν για τη σωτηρία”.

Για την ομάδα της Αναγέννησης Ρυσίου και τους στόχους που θέτει στο νέο πρωτάθλημα
“Η ομάδα έχει ως στόχο την τετράδα. Αυτό είπαμε εξαρχής γιατί δεν είναι εύκολο να κάνουμε κάτι άλλο. Σε σχέση με πέρσι κάναμε δύο μεταγραφές και έφυγαν τέσσερις. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτερες και να παλεύουμε. Ο πρόεδρος, Δημήτρης Ασημόπουλος είναι τρία χρόνια στην ομάδα και μάχεται μόνος του, καθώς δεν υπάρχουν χορηγίες”.

Για τα κακώς κείμενα του πρωταθλήματος
“Τη δεκαετία του ’80 τα πράγματα ήταν καλύτερα. Από τότε όλα έχουν μείνει στάσιμα. Δεν επιτρέπεται οι αθλήτριες να είναι αναγκασμένες να ξυπνάνε στις 6 το πρωί για να πάνε να παίξουνε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Πρέπει επιτέλους να αλλάξει η ώρα του πρωταθλήματος, η οποία δεν βολεύει ούτε τις αθλήτριες ούτε και τον κόσμο”.