Βοϊβατόπουλος: Να επανέλθουμε στο δρόμο των νικών

450

Στους Ικάρους Σερρών μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, επέστρεψαν στις νίκες. Η κατάκτηση του ροζ φύλλου επί του Ερμή Περάματος του ανέβασε ψυχολογικά και τους επιτρέπει να κοιτάνε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ένας από τους παλιούς παίκτες της ομάδας είναι ο Χάρης Βοϊβατόπουλος ο οποίος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου «ikaroibc.gr», αναφέρθηκε στη νίκη επί του Περάματος αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 27χρονος σέντερ: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που την χρειαζόμασταν. Πρέπει να επανέλθουμε στο δρόμο των νικών. Ακολουθούν δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα και είναι ευκαιρία να κάνουμε συνεχόμενες  νίκες ώστε να ανεβούμε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Το πρωτάθλημα είναι μακρύ έχει έναν ολόκληρο γύρο ακόμα. Εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Στα παιχνίδια που έρχονται θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, να μας βοηθήσει όπως αυτός ξέρει, στην «επανεκκίνηση» που ξεκίνησε από το προηγούμενο παιχνίδι».