Βγήκαν οι σκούπες στο Denver!

170

Πηγή: Fundamentals

Τέλος έλαβε η σεμνή τελετή στο Denver. 4η νίκη σε ισάριθμα ματς για την ομαδάρα του Monty Williams με 118-125 και Clean Sweep για την επιστροφή στους τελικούς Δύσης μετά από 11 χρόνια.
Το δίδυμο του Back Court των νεανικών Suns, Booker και Paul, ήταν υπερβολικά too much για την άνευ Jamal Murray ομάδα του Michael Malone. Οι δυο Guards του Phoenix έκαναν ακόμα μια ματσάρα με τον Chris Paul να έχει 37 πόντους και 7 assists και τον Devin Booker 34 με 11 rebounds. Σπουδαία η βοήθεια του Crowder με 9 πόντους και 10 rebounds και οι 14 πόντοι του Bridges.

NBA Αποτελέσματα: Έβγαλαν τις… σκούπες οι Σανς, 4-0 τους Ντένβερ Νάγκετς  (vid) | sportime.gr

Από τους ηττημένους, ο Nikola Jokic είχε 22 πόντους και 11 rebounds, όμως η αποβολή του στοίχισε τα μάλα στην ομάδα του, η οποία δεν είχε κεφάλι στο παιχνίδι της από τη στιγμή που ο Σέρβος πέρασε εκτός παιχνιδιού, μετά από 28′ συμμετοχής. Ξεχώρισαν επίσης για τους Nuggets οι Will Barton με 25 πόντους και Michael Porter Jr. με 20.
11 παραπάνω rebounds είχαν οι Suns από τους γηπεδούχους, ενώ το 51.8% εντός παιδιάς και οι 29/31 προσωπικές ήταν κομβικοί αριθμοί για την εξέλιξη και την έκβαση της αναμέτρησης.
Κάπως έτσι, οι Nuggets τελειώνουν μια χρονιά με μια πικρή γεύση στα χείλη τους, όμως εξ αρχής οι πιθανότητές τους απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο και με τον Murray εκτός ήταν λίγες. Ο Nikola Jokic μετά τους Kareem Abdul-Jabbar, Moses Malone και Magic Johnson γίνεται ο 4ος MVP που “σκουπίζεται” σε σειρά Playoff. Έτσι έχουν αυτά, μεγάλα καράβια, μεγάλες φορτούνες.
Όσο για τους Suns, το ταξίδι συνεχίζεται και ταυτόχρονα εξασφαλίζεται μπόλικος χρόνος, για ανάρρωση και συσπείρωση εν όψει των τελικών περιφέρειας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν είτε τους Jazz είτε τους Clippers, των οποίων η σειρά βρίσκεται στο 2-1 υπέρ της Utah και φαίνεται, ότι θα πάει μακριά ακόμα.

Πηγή: Fundamentals