Βατός: Δίκαια παραμείναμε στη κατηγορία

602

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με το καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Ηρακλή, αφού οι κυανόλευκοι εκτός από το ότι παρέμειναν στη κατηγορία, ξεπέρασαν το εμπόδιο του Ηρακλείου μπροστά στο κοινό τους.

Ο προπονητής του Ηρακλή Δημήτρης Βατός ανέφερε: «Στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης δεν παίξαμε καλό μπάσκετ. Αυτό οφείλεται στα πολλά προβλήματα που είχαμε όλη την εβδομάδα. Η πολύ καλή αμυντική μας λειτουργία στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και η ενέργεια και το πάθος που βγάλανε τα παιδιά μας οδήγησαν στη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι  που καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά με το καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τη προσπάθεια που έγινε όλη τη φετινή περίοδο δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που φέραμε εις πέρας το στόχο της παραμονής και σχετικά νωρίς. Όλα τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια και έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό. Κατά τη διάρκεια της σεζόν κάναμε αρκετά πολλά παιχνίδια και γενικά δεν παρουσιαστήκαμε χαλαροί σε κανένα. Όλοι μας είχαν ξεγραμμένους αλλά εμείς αποδείξαμε ότι δίκαια παραμείναμε και ότι μπορούσαμε να τα είχαμε πάει ακόμα καλύτερα».

Ο καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή Τάσος Τραϊανός δήλωσε με τη σειρά του: «Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη μέσα στην έδρα μας. Τα καταφέραμε και δώσαμε χαρά στους οπαδούς μας που μας στηρίζουν όλη τη σεζόν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε τεράστιο πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι μας και με κάποια καθοριστικά σουτ φτάσαμε στην επικράτηση».

Τέλος, ο γενικός αρχηγός του τμήματος Χρήστος Χρηστίδης ανέφερε: «Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τον κόσμο του Ηρακλή που ύστερα από μία δύσκολη σεζόν πετύχαμε το στόχο μας που δεν ήταν άλλος από τη σωτηρία. Η σημερινή νίκη αποτελεί η επισφράγιση αυτής της τεράστιας προσπάθειας που καταβάλουμε από το περασμένο Νοέμβριο. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που συναντήσαμε τα καταφέραμε».

 

Πηγή: Bluearena.gr