Βασίλης Αγγελίδης: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους»

566

Σαφώς ικανοποιημένος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ από τις νεάνιδες του ΠΑΟΚ ο Βασίλης Αγγελίδης, δήλωσε αποκλειστικά στο Northbasket: «Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στις παίκτριες, τον προπονητή και σε όλα το τεχνικό τιμ».

Ο γενικός αρχηγός των γυναικείων τμημάτων του «Δικεφάλου» στάθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριες της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, τονίζοντας: «Η χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι οι αθλήτριες μας έχουν να συνδυάσουν αθλητισμό και μαθήματα. Οι περισσότερες είναι τελειόφοιτες, ενώ αγωνίζονταν και στην πρώτη ομάδα. Γι΄ αυτό το λόγο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις ίδιες τις παίκτριες».

Ερωτηθείς για τον τίτλο του φαβορί που είχε αποδοθεί πριν τον τελικό στην ομάδα του «Δικεφάλου» ο κ. Αγγελίδης, υπογράμμισε: «Σε αυτές τις ηλικίες δεν μπορείς να καθορίσεις φαβορί. Έλεγα τόσο στις αθλήτριες όσο και στον προπονητή να προσγειωθούμε, γιατί φαβορί δεν υπάρχουν σε αυτές τις ηλικίες και αυτό φάνηκε μέσα στον αγώνα. Κερδίσαμε γιατί ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του τελικού και είχαμε πιο καθαρό μυαλό».

Τέλος, αναφερόμενος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ακολουθεί, ξεκαθάρισε: «Στόχος του ΠΑΟΚ πάντα, όπως το έχουμε αποδείξει και τις προηγούμενες χρονιές, είναι να πάμε να κατακτήσουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Βέβαια φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολύ δυνατές και έμπειρες ομάδες».