Βασίλης Αγγέλης: Οριακό το ματς με Διαγόρα

629

Με τη νίκη να αγνοείται εδώ και οκτώ αγωνιστικές, στον Αίαντα Ευόσμου άπαντες έχουν καταλάβει ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί για να παραμείνουν στη κατηγορία. Το ματς που ακολουθεί με το Διαγόρα αποκτά χαρακτήρα πρόωρου τελικού, αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες ειδικά μέσα στην έδρα τους.

Τη περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, ο σύλλογος της δυτικής Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε μία πολύ κακή εμφάνιση κάτι που σαφώς δεν ικανοποίησε τη τεχνική ηγεσία. Ο κόουτς της ομάδας Βασίλης Αγγέλης αναφέρθηκε στο «Northbasket» σε αυτή την αναμέτρηση: «Τη Κυριακή ήμασταν τραγικοί σε όλους τους τομείς. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπήκαμε μέσα στη διεκδίκηση της νίκης. Τίποτα δεν έγινε πράξη από όλα όσα είχαμε δουλέψει όλη τη προηγούμενη εβδομάδα. Χάσαμε δικαιότατα. Σίγουρα μας επηρέασαν και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που μας ταλάνιζαν τις προηγούμενες ημέρες (Μαυρίδης, Σκαρλάτος, Αμούτζιας). Γενικά όμως δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παικτών μου αφού δεν δείξαμε διάθεση απέναντι σε μία ομάδα που είναι στα μέτρα μας και προπάντων βαθμολογικά αδιάφορη. Ελπίζω να μην παρουσιάσουμε ξανά ένα τέτοιο πρόσωπο».

Οι Ευοσμιώτες από σήμερα ξεκινάνε τη προετοιμασία τους για τη προσεχή αναμέτρηση με το Διαγόρα. Ο Αλέξης Μαυρίδης εξαιτίας της διάτασης που τον ταλαιπωρεί στο προσαγωγό θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ οι Αμούτζιας (διάστρεμμα) και Σκαρλάτος (ίωση) θα προπονηθούν κανονικά.

Για το παιχνίδι με τους Ροδίτες ο κόουτς Αγγέλης δήλωσε: «Είναι ένα οριακό ματς για εμάς στο οποίο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Οι αντίπαλοι μας διαθέτουν μία καλή και έμπειρη ομάδα η οποία όμως πλέον δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο. Θα πρέπει να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους αφού προερχόμαστε από συνεχείς ήττες».

Στον Αίαντα Ευόσμου βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου για να δώσουν φιλική αναμέτρηση τη Πέμπτη.

 

Γιώργος Κυπραίος