Βασίλης Αγγέλης: Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε

453

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Αίαντα Ευόσμου ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Ηρακλή. Οι προπονήσεις της ομάδας από χθες πραγματοποιούνται με όλους τους παίκτες να δίνουν  κανονικά το παρών, αφού και ο Ανέστης Τζινόπουλος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο μεθαυριανό παιχνίδι.

Ο προπονητής του συλλόγου της Δυτικής Θεσσαλονίκης, Βασίλης Αγγέλης μίλησε στο «Northbasket» για τους τομείς όπου δουλεύουνε αλλά και για την αναμέτρηση με τους κυανόλευκους: «Από την αρχή της εβδομάδας προσπαθώ να περάσω στην ομάδα κάποια δικά μου πράγματα. Τα παιδιά καθημερινά στις προπονήσεις έχουν διάθεση και δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για να τα αφομοιώσουν. Ο τομέας που έχω θέσει ως προτεραιότητα για να αλλάξουμε στο τρόπο παιχνιδιού μας, είναι το να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ταχύτητα σε άμυνα και επίθεση. Υστερούσαμε εκεί και ελπίζω από εδώ και πέρα παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε όλο και καλύτεροι».

Ο κόουτς Αγγέλης συνέχισε λέγοντας: «Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο. Οι αντίπαλοι μας το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε ανοδική πορεία, ενώ διαθέτουν και ένα καλό υλικό από παίκτες. Είναι ένα κρίσιμο ματς και για τους δύο, στο οποίο θα «παλέψουμε» με όλες μας τις δυνάμεις για να το κερδίσουμε».

 

Γιώργος Κυπραίος