ΒΑΟ: «Απαιτούμε σεβασμό»

238

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τα παραπόνα της για την αντιμετώπιση της διαιτησίας στο τελευταίο αγώνα (09/12) με αντίπαλο τον Φοίνικα Λάρισας εξέδωσε η ομάδα του ΒΑΟ. Οι άνθρωποι του βυζαντινού τονίζουν μεταξύ άλλων πως οι διαιτητές της αναμέτρησης δεν τους σεβάστηκαν, ενώ εκφράζουν τον προβληματισμό τους σχετικά με τον ορισμό των διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΒΑΟ: «Αισθανόμαστε δυστυχώς την ανάγκη να κοινοποιήσουμε τα εντονότατα παράπονά μας όσον αφορά τη διαιτησία των κ.κ. Καρακατσανίδη και Ελευθεριάδη στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας , της Κυριακής 9/12/2012 με αντίπαλο το Φοίνικα Λάρισας που έληξε με σκορ 67-65 υπέρ της ομάδας του Φοίνικα. Οι διαμαρτυρίες μας έχουν να κάνουν με δύο πεντακάθαρα φάουλ που δε μας δόθηκαν στα 2 τελευταία λεπτά του αγώνα. Το πρώτο σε προσπάθεια του Χολέβα για lay up με το σκορ 60-61 υπέρ μας και το δεύτερο σε σουτ 3 πόντων του Ματζούνη 3”  πριν τη λήξη του αγώνα με το σκορ 67-65 υπέρ του Φοίνικα.

Απορούμε ακόμα γιατί οι διαιτητές δε μας έδωσαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας όπως ο Φοίνικας Λάρισας. Αισθανόμαστε ότι οι διαιτητές του αγώνα δε μας σεβάστηκαν και αν μη τι άλλο ο σεβασμός είναι κάτι που απαιτούμε για την προσπάθεια που καταβάλλουμε.

Ο δεύτερος προβληματισμός μας έχει να κάνει με τους ορισμούς των διαιτητών και τον τρόπο με τον οποίο γίνονται. Μέχρι τώρα έχουμε δώσει 4 εκτός έδρας αγώνες (Αριδαία – Τιτάνες Παλαμά – Ηρακλής Κοζάνης – Φοίνικας Λάρισας) και στα 3 από αυτά διαιτητής ήταν ο κ. Ελευθεριάδης… ενώ σε 2 από αυτά ο κ. Καρακατσανίδης…

Παράπονα είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια που μας διαιτήτευσαν αλλά προτιμήσαμε να μην τα εκφράσουμε δημόσια».