Α2: Συνεχείς ανανεώσεις στον Ερμή Λαγκαδά

621

Την θετική τους απάντηση στην πρόταση ανανέωσης έδωσαν οι Ράλλης & Λευκαδίτης κι έτσι οι 2 αυτοί αθλητές θα παραμείνουν στο ρόστερ του Ερμή και τη νέα σαιζόν. Και οι 2 αθλητές αποδέχτηκαν την οικονομική πρόταση του Ερμή με μειωμένες αποδοχές σε σχέση με πέρσι αντιλαμβανόμενοι το γενικότερο οικονομικό πρόβλημα. Την ικανοποίηση του εξέφρασε και ο Βασίλης Αγγέλης για την παραπάνω εξέλιξη καθώς και οι 2 αθλητές είναι στα άμεσα πλάνα του.

Ωστόσο αισιοδοξία επικρατεί στον Ερμή όσον αφορά και τις υπόλοιπες απαντήσεις που περιμένουν από τουςΠλιούκα και Παπακωνσταντίνου. Για τον Πλιούκα υπάρχει το τελικό ραντεβού τη Δευτέρα το βράδυ με τον αθλητή να είναι πάρα πολύ κοντά σε ανανέωση. Ο Παπακωνσταντίνου επιστρέφει από το εξωτερικό την Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται να δώσει την απάντηση του ωστόσο αξιοσημείωτη είναι η διάθεση και αυτού του αθλητή να παραμείνει στην ομάδα με την οποία πρωταγωνίστησε την τελευταία 3ετία.

Τέλος μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν εξοφληθεί όσοι παίκτες δεν έχουν λάβει ακόμη το 10ο μισθό τους ολοκληρώνοντας από την πλευρά του Ερμή όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις για τη σεζόν 2009 – 2010.