Α2: Κρίσιμο ραντεβού με Πλιούκα στον Ερμή

583

Κρίσιμο ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Χάρη Πλιούκα θα γίνει σήμερα το βράδυ όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της ανανέωσης του νεαρού αθλητή. Η διάθεση της διοίκησης και του Βασίλη Αγγέλη είναι να παραμείνει και φέτος στο ρόστερ ο νεαρός αθλητής ο οποίος πέρσι βοήθησε σημαντικά την ομάδα στην εκπλήρωση του στόχου της σωτηρίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πλιούκας αποτέλεσε βασικό στέλεχος τών Εθνικών ομάδων Παίδων & Εφήβων ενώ στέφθηκε και ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης το 2007. Ο 21χρονος guard εξέφρασε και ο ίδιος την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα κι έτσι όλα δείχνουν ότι η επιθυμία και των 2 πλευρών θα γίνει πράξη.

Στο άλλο καυτό ζήτημα της ανανέωσης του Νίκου Παπακωνσταντίνου, όλα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή συνάντηση του team manager της ομάδας Βασίλη Πρασσά με τον αθλητή ο οποίος αγωνίζεται στον Ερμή από το 2007.

Στα υπόλοιπα νέα, με ενδιαφέρον αναμένεται το Δ.Σ. της Πέμπτης στο οποίο αναμένεται να ληφθούν σοβαρές διοικητικές αποφάσεις για το χορηγικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο σύλλογος και τη νέα σεζόν.