Α2: Άνετη επικράτηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα

362

votsis-pas 1

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα από τον Ναύαρχο Βότση στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής στον Όμιλο του Βορρά της Α2 Γυναικών.

Οι φιλοξενούμενες είχαν καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού το προβάδισμα. Ο Βότσης πλησίασε κάνοντας ένα καλό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο (24-27). Η ομάδα, όμως, του ΠΑΣ έδειξε ψυχραιμία και επέβαλλε πάλι τον ρυθμό της. Με 11 διαδοχικούς πόντους της Σαρηγιαννίδου το σκορ ξέφυγε (34-45) 6.26 λέπτα πριν την λήξη.

Η μεγαλύτερη διαφορά που κατάφερε να κρατήσει ο ΠΑΣ ήταν το 35-56. Ο κ. Σιαμέτης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις πιο μικρές του παίχτριες. Πρώτη συμμετοχή για την Γεωργία Μαργαρίτη, η οποία επέστρεψε στην ομάδα του Ναύαρχου Βότση μετά την διαμάχη που είχαν μέσω ΑΣΕΑΔ.

Η διεθνής Ντίνα Σαρηγιαννίδου δήλωσε για την νίκη τους στο northbasket: «Ήμασταν σοβαρές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάποια λάθη που κάναμε επέτρεψαν στους αντιπάλους να μας πλησιάσουν. Πήραμε δίκαια την νίκη. Βλέπουμε μπροστά τώρα και συγκεκριμένα τον αγώνα με τον ΑΓΕ Πιερίας, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για την παραμονή μας».

Αξιοσημείωτη είναι η παρατήρηση του Α’ διαιτητή στην παίχτρια του ΠΑΣ Γιάννινα Σόφη Κλείτσα. Η 17χρονη αθλήτρια από την αρχή του παιχνιδιού φορούσε ισοθερμική μπλούζα, αφού μέσα στο γήπεδο της Μίκρας η θερμοκρασία ήταν πολυ χαμηλή. Ο διαιτητής, λοιπόν, 14 αγωνιστικά λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού αποφάσισε να μην την αφήσει να παίξει αν δεν βγάλει το ισοθερμικό.

Τα δεκάλεπτα: 9-14, 20-27, 27-36, 45-60. Διαιτητές: Ντόγκας, Εκιζόγλου.

Α.Π.Σ. Ναύαρχος Βότσης (Γκογκάκης-Μανωλόπουλος): Τυφλού 7(1), Παπαδάκη Χ., Μηταριώτη 5(1), Ευσταθίου 2, Μαργαρίτη 10, Αγκούλ 3, Σταυροπούλου, Τζήμου 13, Παπαδάκη Α. 5.

ΠΑΣ Γιάννινα (Σιαμέτης-Παπαδόπουλος): Ντόκου 9(2), Κλείτσα, Κοκκίου 2, Τσακτσίρα 6(1), Σαρηγιαννίδου 26(1), Μεντεσίδου 6(1), Παπαδοπούλου 9, Καλογήρου, Βαλάκου, Λαδοπούλου 2.

votsis-pas 2

Γεωργία Σαράντη