Α.Σ.Ε.Θ.: Πρωταθλητής ο Αριστοτέλης (pics)

377

Στον χθεσινό (05/06) τελικό του πρωταθλήματος του Αθλητικού Συνδέσμου Εργαζομένων Θεσσαλονίκης η ομάδα του Αριστοτέλη επικράτησε της αντίστοιχης των Μηχανικών με 55-63 και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό με πολλά φάουλ, ωστόσο στα κρίσιμα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Αριστοτέλη ήταν πιο εύστοχοι και έφτασαν στη νίκη. MVP των νικητών αναδείχθηκε ο Κωνίδης που σημείωσε 14 πόντους.

Δεκάλεπτα: 14-21, 24-27, 33-43, 55-63. Διαιτητές: Τζίμα, Αντωνίου.

Μηχανικοί (Παπαθανασίου): Τζίκος 4, Λιάντας, Κωλέττης 2, Αθανασιάδης, Βλαχάκης 12, Λασκαρίδης, Σπίθας 2, Δημητριάδης 5,Βλάχος 17, Βεγύρης, Παπαθανασίου 2, Ντοκμετζής 11.

Αριστοτέλης (Αρσένης): Χαρτόπουλος 11, Πουρτουρτζάδης, Τσιάτσιος 2, Γκινδής 8, Αυγέρης 4, Αλεξόπουλος 7, Κουτσώλιος 5, Χαριστός, Γκεκόπουλος 7, Κωνίδης 14, Ναχμίας 5.

Μετά τη λήξη του τελικού έγιναν οι απονομές. Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον κ. Ηλία Γκινδή του Αριστοτέλη για την τετραετή προσφορά του στον ΑΣΕΘ. Μετά από ψηφοφορία μεταξύ των ομάδων, κύπελλο ήθους απονεμήθηκε στην ομάδα της SBC το οποίο παρέλαβε ο αρχηγός της, κ. Παντελής Παζαρλής. Εν συνεχεία απονεμήθηκε κύπελλο στη δευτεραθλήτρια ομάδα του κυπέλλου Coca-Cola, το οποίο παρέλαβε ο αρχηγός της κ. Ιορδάνης Πλακίδας.

Παράλληλα, δόθηκε το κύπελλο στην κυπελλούχο ομάδα 2013 ΑΣΕΘ “Μηχανικοί”, το οποίο παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας κ. Παπαθανασίου Αλέξανδρος. Έπειτα δόθηκε κύπελλο στην δευτεραθλήτρια ομάδα του πρωταθλήματος “Μηχανικοί”, το οποίο παρέλαβε εκ μέρους της ο κ. Βαγγέλης Βλάχος. Τέλος απονεμήθηκε το κύπελλο στον πρωταθλητή ΑΣΕΘ 2013 Αριστοτέλη, το οποίο παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας κ. Ηλίας Γκινδής.

aristotelis-mixanikoi 1

aristotelis-mixanikoi 2

aristotelis-mixanikoi 3

aristotelis-mixanikoi 4