Α.Σ.Ε.Θ. Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: CUSTOM BROKERS BC – AGT GROUP B.C. 75-68

722

Την Κυριακή το βράδυ στο κλειστό της Πυλαίας διεξήχθη για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου, το ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του Α.Σ.Ε.Θ. Η πολύ δυνατή και ενισχυμένη, σε σχέση με την περσινή σεζόν, γηπεδούχος ομάδα των Brokers BC, υποδέχθηκε την επίσης ενισχυμένη και δυνατή ομάδα της AGT B.C.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού παίρνοντας βραχεία κεφαλή στο σκορ, την οποία με σωστές επιλογές και καλή διαχείριση από τον πάγκο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κατάφεραν να τη διατηρήσουν μέχρι το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαν για ένα ακόμη παιχνίδι (Εμμανουηλίδης, Παπάζογλου), παίζοντας με πάθος κατάφεραν να βρίσκονται συνεχώς κοντά στο σκορ και να διεκδικούν τη νίκη επί ίσοις όροις. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 39-30.

Στο 3ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι με δυνατή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση άνοιξαν τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της στο +13, για να ακολουθήσει η αντίδραση της AGT GROUP BC, που με διαδοχικές κερδισμένες άμυνες και αλλεπάλληλα εύστοχα τρίποντα στην επίθεση μείωσε στο -5. Στο σημείο εκείνο οι φιλοξενούμενοι είχαν την ατυχία να χάσουν λόγω τραυματισμού έναν πολύ σημαντικό παίκτη τους, τον Ιορδανίδη, παρόλα αυτά συνέχισαν την αντεπίθεση τους και στο 4ο δεκάλεπτο όπου το επιμέρους σκόρ έκλεισε υπέρ τους (19-25), εξαιτίας όμως της μεγάλης αστοχίας τους από τη γραμμή των ελευθέρων βολών (15/31 συνολικά) σε συνδυασμό με την εμπειρία της γηπεδούχου ομάδας να διατηρήσει την υπέρ της διαφορά, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή και έτσι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες υπέρ των γηπεδούχων, με τελικό σκορ το 75-68.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Ταρνανίδης με 16 πόντους και Γκοτζαμάνης με 13, ενώ από τους ηττημένους οι Μάντσος με 35 πόντους και 22 ριμπάουντ και Φιλιππίδης με 13 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι διεξήχθη σε πολύ καλό αθλητικό κλίμα και πως και οι δύο ομάδες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, παίζοντας υψηλού επιπέδου μπάσκετ, κρατώντας συνεχώς αμείωτο το ενδιαφέρον, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το άθλημα και το πρωτάθλημα του Α.Σ.Ε.Θ.

CUSTOM BROKERS BC – AGT GROUP BC 75-68

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Β.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-15, 39-30, 56-43, 75-68.

CUSTOM BROKERS BC (ΚΟΣΜΙΔΗΣ – ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ): ΤΑΡΝΑΝΙΔΗΣ 15(2), ΕΥΛΑΜΠΙΔΗΣ 10, ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ 12, ΒΛΑΧΟΣ 8(2), ΜΠΕΛΛΟΣ 4, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ 4, ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ 3(1), ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ 12(1), ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ 4(1), ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗΣ 4(1), ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ.

AGT GROUP BC (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.): ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΜΑΝΤΣΟΣ 35(5), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Δ.-ΙΣ. , ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 5(1), ΓΚΑΤΖΟΣ 5, ΚΑΛΠΙΔΗΣ 2, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ 8, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 1, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ 13(2), ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.