Α.Ο. Πολυγύρου: Μεταγραφές, επιστροφές και αποχωρήσεις

332

Ο Α.Ο. Πολυγύρου προχώρησε σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν, καθώς απέκτησε από το Στρατώνι τον Θεόφιλο Κοτζαγιάννη.

Με την απόκτηση του συγκεκριμένου καλαθοσφαιριστή η ομάδα της Χαλκιδικής δυναμώνει σημαντικά κοντά στο καλάθι. Ο Κοτζαγιάννης αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στη Γ’ Εθνική με τις ομάδες του Στρατωνίου, Λασάνη Κοζάνης και Αρναίας καθώς και στη Β’ Εθνική με την ομάδα του Στρατωνίου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στον Α.Ο.Π. θα ενώσει τις δυνάμεις του με παίκτες που έχουν μεγάλη θητεία στα εθνικά πρωταθλήματα καθώς και τη νέα σεζόν με τα χρώματα της ομάδας θα αγωνίζονται οι Δημήτρης Πιπιλιάρης και Παναγιώτης Κρομύδας οι οποίοι επέκτειναν τη συνεργασία τους με το σύλλογο για ακόμη μία σεζόν.

Επίσης, ο Α.Ο. Πολυγύρου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας και την παραμονή για τη νέα σεζόν των Στέλιου Παπασαραφιανού, Σταύρου Αποστολίδη, Δημήτρη Χρηστίδη και Γρηγόρη Στιβαχτάρη.

Επίσης, στην ομάδα επιστρέφουν δύο νεαροί καλαθοσφαιριστές ο Άρης και ο Δήμος Ζαγορίτης.

Τέλος οι άνθρωποι του Α.Ο.Π. ευχαριστούν τον Χρήστο Κουγιώνη για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο καθως δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την προσπάθεια της ομάδας τη νέα περίοδο λόγω αυξημένων προσωπικών υποχρεώσεων όπως επίσης και τον Κώστα Τσιάρα που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Tρίγλιας.