Α.Ε. Πυλαίας: Παρελθόν αποτελεί ο Μπάμπης Μετριτίδης

557

Παρελθόν αποτελεί από την Α.Ε. Πυλαίας ο Μπάμπης Μετριτίδης, σύμφωνα με τη δήλωση που απέστειλε ο ίδιος, την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Μετά από 2,5 χρόνια προπονητικής δουλειάς η Πυλαία αποτέλεσε ένα κεφάλαιο ζωής για μένα, αγάπησα τα παιδιά αυτής της ομάδας, απέκτησα μόνο φίλους, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους.

Διάφοροι λόγοι όμως με αναγκάζουν να μην μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω στο σωματείο. Αισθάνομαι υπερήφανος που μπόρεσα να βάλω έστω ένα μικρό λιθαράκι στην πλήρη αναδόμηση της ακαδημίας του συλλόγου, αισθάνομαι ικανοποίηση γιατί ξέρω ότι κατέθεσα ψυχή, δουλειά, και πολλή αγάπη για τα παιδιά.

Ευχαριστώ όλους τους γονείς και τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε, ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου και όλους τους εφόρους που αυτά τα δύο χρόνια προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο σύλλογο.

Τέλος θέλω να ζητήσω συγνώμη από όσους πιθανόν να στεναχώρησα γιατί σίγουρα έγιναν και λάθη. Αντίο φίλοι μου. Θα ξαναβρεθούμε στα γήπεδα».