Α’ ΕΚΑΣΘ: Pre-game Γαλαξίας Αδένδρου-ΠΚ Νεάπολης (21:00)

433

Η αναμέτρηση μεταξύ του Γαλαξία Αδένδρου και του ΠΚ Νεάπολης στο κλειστό του Αδένδρου ξεχωρίζει από τη σημερινή (19/11, 21:00) έβδομη αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΘ Ανδρών.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο τεχνικός του Γαλαξία, Δημήτρης Ροδάς δήλωσε στο «Northbasket»: «Ο ΠΚ Νεάπολης είναι μία πολύ καλή ομάδα που διακρίνεται για την ομαδικότητα και την αγωνιστικότητά της. Πρόκειται για ένα ντέρμπι που θα διεξαχθεί στην έδρα μας και από την πλευρά μας θα παλέψουμε για να πάρουμε την νίκη. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και εύχομαι πρωταγωνιστές να είναι οι παίκτες».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το παράγοντα έδρα επισήμανε: «Πιστεύω πως ο παράγοντας έδρα θα παίξει το ρόλο του. Περιμένουμε για ακόμη ένα παιχνίδι να έρθουν οι φίλοι της ομάδας και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη».

Η μοναδική απουσία του Δημήτρη Ροδά για την σημερινή αναμέτρηση είναι ο Βασίλης Μωυσιάδης  που παραμένει τραυματίας και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το Φεβρουάριο.

Στον αντίποδα ο Γιάννης Γκένογλου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και αναφερόμενος στο αποψινό παιχνίδι τόνισε στο «Northbasket»: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία δυνατή έδρα. Εμείς προερχόμαστε από μία περίεργη εβδομάδα σε ψυχολογικό επίπεδο λόγω της ήττας την προηγούμενη αγωνιστική από τον Μέγα Αλέξανδρο. Παρόλα αυτά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και όπως σε κάθε παιχνίδι θα παίξουμε για τη νίκη. Ελπίζω να γίνει ένας ωραίος αγώνας».