Αυτό είναι το πρωτάθλημα «Thess 4on4»

1731

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Thess 4on4» αφορά αγώνες τεσσάρων εναντίον τεσσάρων σε μία μπασκέτα. Οι αγώνες έχουν διάρκεια τέσσερα δωδεκάλεπτα και διεξάγονται σε κλειστά γήπεδα.

Την πρώτη του χρονιά (2017-2018) το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα είναι χωρισμένος στην League 1 και την Rising League με στόχο την δεύτερη του χρονιά να γίνει μία μεγάλη λίγκα με τέσσερις κατηγορίες ανάλογα τη δυναμικότητα των ομάδων και τα αποτελέσματα τους στην πρώτη σεζόν.

Φέτος η Λιγκ 1 είναι χωρισμένη σε τρεις ομίλους των 8 ομάδων (24 ομάδες) με τις πέντε πρώτες κάθε ομίλους αλλά και μία καλύτερη έκτη να περνάει στα play off εκεί όπου η φάση των «16» κρίνεται στις δύο νίκες και στη συνέχεια στις τρεις νίκες.

Η Rising League είναι πρωτάθλημα δέκα ομάδων όπου οι πρώτοι 8 συμμετέχουν στα play off με τις 4 πρώτες να έχουν πλεονέκτημα μίας νίκης.

Στις 25 Μαϊου ξεκινάει και το Summer League του THESS 4ON4 όπου οι πρώτες ομάδες θα βρεθούν στην πρώτη κατηγορία της νέας χρονιάς. Τώρα μπορείτε και εσείς να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ