Αυτός είναι ο νέος ΚΑΟΣ

416

Με ελάχιστες αλλαγές στη δύναμη του αντρικού τμήματος η διοίκηση του ΚΑΟΣ σε συνεργασία με τον προπονητή, Κώστα Γραμματόγλου, κατέληξε στο σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά οι παίκτες του ΚΑΟΣ που θα παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας είναι οι εξής: Βλάχος Φώτης, Δελόγλου Φώτης, Ζηκούλης Νίκος, Κοτσαμπάσης Νάσος, Κωνσταντινίδης Γιάννης, Μαστοράκης Θοδωρής, Παπανικολάου Αντώνης, Πασχαλούδης Αλέξης, Πειμανίδης Περικλής, Σιδηρόπουλος Νίκος, Τσαβλίδης Τάσος, Χατζηπαραδείσης Αποστόλης.

Αντίθετα από τη δύναμη του ΚΑΟΣ αποχώρησαν οι: Ζαχαριόγλου Βασίλης, Γκουγκουμάτης Γιώργος, Καραγιάννης Μάνος, Κουρλιαύτης Νίκος, Τζέκος Χρήστος. Οι άνθρωποι του συλλόγου τους ευχαριστούν για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα και τους εύχονται καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες.

Τέλος αποκτήθηκαν οι: Καραγεωργίου Κώστας (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Μπάκαβος Αποστόλης (Γ.Σ. Δάφνη Δαφνίου), Σταυρούσης Κώστας (υποσχετική από ΕΟΣ), Αποστόλης Τζουμάνης (επέστρεψε από την Δόξα Δρυμού όπου είχε δοθεί με υποσχετική).