ΑΣ.ΠΕΡΑ:Τραγική εμφάνιση και νέα ήττα

685

Σας παραθετουμε το παρακατω κειμενο απο το επισημο site της ομαδας ΑΣ ΠΕΡΑ :Την δεύτερή της ήττα σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε η ομάδα μας στην άλλοτε αλώβητη Κλεάνθους Φ.Α.Π. Arena με 53-78 από την ΑΕ Κρήνης. Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο και από εκεί και πέρα η ομάδα της Κρήνης επέβαλε τον ρυθμό της και διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος. Παρά την επιστροφή του Top Gun της ομάδας μας, δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις επιθετικά ενώ και αμυντικά ήμασταν κάτω του μετρίου με πολλά χαμένα ριμπάουντ.

Επικρατεί προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας μας, όχι τόσο για τις ήττες καθαυτές αλλά για την έλλειψη μαχητικότητας και αποφασιστικότητας που δείξαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια. Στοιχεία τα οποία δεν έλειπαν ποτέ από το ΠΕΡΑ αφού ακόμα και όταν τίποτε δεν πήγαινε καλά, οι αντίπαλοι έφτυναν αίμα για να μας κερδίσουν.

Με γνώμονα λοιπόν το καλό της ομάδας και την αποκατάσταση της αξιοπρέπειάς μας, αποφασίστηκε  η επιστροφή του Dio στον πάγκο του ΠΕΡΑ. Ο coach εμπνευστής του «οργανωμένου χάους» και ο άνθρωπος που έφτιαξε και συντήρησε αυτήν την ομάδα στα δύσκολα, βάζει στην άκρη τα μπασκετικά του παπούτσια και αναλαμβάνει εξολοκλήρου τον ρόλο του προπονητή. Στο μυαλό του έχει σίγουρα το μοντέλο που θα ξεκολλήσει το ΠΕΡΑ από την λάσπη και είναι δεδομένο ότι θα λάβει λευκή επιταγή από όλους τους παίκτες , καθώς χαίρει εκτίμησης και σεβασμού από όλους.

Εμείς από την πλευρά μας, οφείλουμε να ξεζαλιστούμε γρήγορα από τις δύο απανωτές φάπες , να αφήσουμε τα λόγια και να δουλέψουμε ΣΩΣΤΑ & ΔΥΝΑΤΑ μέσα στο γήπεδο.

Γιατί όπως λέει και ένας γνωστός σε όλους μας…

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ! ! !  

 

ΥΓ: Θέλουμε να στείλουμε όλοι  τις θερμότερες ευχές μας στο νέο μέλος της οικογένειας του ΠΕΡΑ, την κορούλα του Περί και τις Δέσποινας.  Να σας ζήσει παιδιά  και περιμένουμε να την καμαρώσουμε στις κερκίδες της Κλεάνθους με μπλούζα του Ασπερούλη.