ΑΣ ΠΕΡΑ:Πρεμιέρα με ήττα

748

Αναλυτικα οτι  αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους :

Πρεμιέρα με ήττα έκανε η ομάδα μας στο ΔΑΚ Τριανδρίας απέναντι στην Ελπίδα Τούμπας. (Σκορ ημιχρόνου : 33-31 , Τελικό σκορ: 77-56).

Μόνο για ένα ημίχρονο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας και έτσι αναπόφευκτα γνώρισε την ήττα με 77-56 από την πολύ καλή Ελπίδα Τούμπας .

Όπως είναι φυσικό για κάθε πρεμιέρα οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στον αγώνα, ψάχνοντας τα πατήματά τους και προσπαθώντας καθεμία να επιβάλει τον ρυθμό της. Η ομάδα μας παίζοντας μια ιδιόρρυθμη μορφή ζώνης κατάφερε να σταθεί πολύ καλά αμυντικά ενώ και επιθετικά υπήρχε πλουραλισμός στο σκοράρισμα με αυτοματισμούς βγαλμένους από τις προπονήσεις. Κάπως έτσι κύλισε το πρώτο ημίχρονο με το τέλος του να βρίσκει την ΑΕΕΤ με ισχνό προβάδισμα 33-31.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα πάμε σε ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, η ομάδα μας «ξέχασε» να βγει  στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο δίνοντας το δικαίωμα στους αντιπάλους μέσα σε 5 λεπτά να εκτοξεύσουν την διαφορά πάνω από τους 20 πόντους. Κάπου εκεί άρχισαν να φαίνονται και οι σημαντικές απουσίες κυρίως στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, όπου έλειπε η φαντασία και η αποφασιστικότητα. Η μεγάλη διαφορά στο σκορ που ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι έδωσε την δυνατότητα στους δύο προπονητές να πειραματιστούν στο τέταρτο δεκάλεπτο με το σκορ στο φινάλε να διαμορφώνεται στο 77-56.

Στο μπάσκετ  δεν υπάρχουν «καλές» ήττες αλλά η συγκεκριμένη ήττα σίγουρα δεν ήταν «κακή». Έστω και για ένα ημίχρονο η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα παρά την απουσία βασικών παικτών. Επίσης η απόδοση των καινούριων παικτών αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια.

Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά και δυνατά για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί στους επόμενους αγώνες. Επόμενος αγώνας στις 7 Νοεμβρίου στην έδρα μας απέναντι στην ΑΕ Κρίνης.