ΑΣ.ΠΕΡΑ:Επιτέλους νίκη

560

Το παρακατω κειμενο ειναι απο το επισημο site του ΑΣ.ΠΕΡΑ www.northbasket.gr/perabc :

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η ομάδα μας στο Δ.Α.Κ. Τριανδρίας με 57-64 απέναντι στον Κανάρη.

Σε έναν ποιοτικά μέτριο αγώνα, με πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές ο ΑΣ ΠΕΡΑ κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το τέλος του, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να ξεφύγει στο σκορ. Αυτό γέμισε με άγχος την ομάδα μας που μετά τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα δεν είχε περιθώρια για  άλλη απώλεια. Κάποιες καλές άμυνες στο τρίτο δεκάλεπτο μας έδωσαν το δικαίωμα να αυξήσουμε το προβάδισμα στο ψυχολογικό όριο των δέκα πόντων και κάπου εκεί κλείδωσε το παιχνίδι αφού και οι αντίπαλοι δεν έδειχναν να μας απειλούν ιδιαίτερα.

Η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν και πάλι κακή με κάποια μικρά ξεσπάσματα που θύμιζαν την περσινή χρονιά. Στην άμυνα υπήρξαν διακυμάνσεις αφού κάποιες φορές οι αντίπαλοι δεν μπορούσαν να περάσουν ούτε το κέντρο και κάποιες άλλες σκόραραν σαν σε προπόνηση. Επιθετικά , αν και είχαμε μεγάλα διαστήματα αφλογιστίας ,υπήρξε πλουραλισμός στο σκοράρισμα, με αρκετούς αιφνιδιασμούς και ικανοποιητικά ποσοστά στα μακρινά σουτ,  με την «γάγγραινα» των ελευθέρων βολών να μας ταλαιπωρεί για μία ακόμη φορά.

Ντεμπούτο με ροζ φύλλο αγώνος είχαμε και για το νέο προπονητικό σχήμα της ομάδας μας με Dio και Πέγκο να κάνουν ώριμο rotation και να μεταδίδουν ψυχραιμία και καθαρό μυαλό σε όλους τους παίκτες. Το νέο μοντέλο προπονήσεων έχει δώσει κίνητρο σε όλη την ομάδα και έχει ενισχύσει την ψυχολογία και την ανταγωνιστικότητα. Είναι δεδομένο ότι σύντομα θα απολαύσουμε τους καρπούς αυτής της προσπάθειας.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στην έδρα μας με τον Θρίαμβο Ταγαράδων. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνουμε δύο προπονήσεις: μια κανονική και ένα «τέντωμα» από τον Πέγκο !

Οι πόντοι της ομάδας μας:

ΑΣ ΠΕΡΑ (Dio, Πέγκος) :  Gozer 25 , Peri  9 , Murtazic  13 , Προ 4 , Pit 2 , Τζούλης 2, Vitolo 2 , Κοεμτζής 5 , Μπουτζούκας 2

MVP:  Niko Murtazic

Υγ. Ευχαριστούμε τον απλό κόσμο μας που για μία ακόμη φορά ήταν στο πλευρό μας, όπως επίσης και τους οργανωμένους  εκπροσώπους από την λέσχη «Τσιρτσιρίκια,Τα.»