ΑΣΕΘ: COCA COLA 3E και ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ το ζευγάρι του τελικού.

645

Την περασμένη Κυριακή έγιναν στο κλειστό του Καλοχωρίου οι δύο ημιτελικοί του φετινού Πρωταθλήματος του ΑΣΕΘ.

Στον πρώτο ημιτελικό, η CocaCola3Eνίκησε με 68-76 τους BrokersBc, χάρη στο καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο που έκανε και της επέτρεψε να πάρει διψήφια διαφορά στον αγώνα. Οι ηττημένοι το πάλεψαν μέχρι τέλους, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή και πλέον καλούνται να διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό της 19ηςΜαΐου.

Ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ Μακεδονομάχων καιMedicalχαρακτηρίστηκε από τη δύναμη και τη σκληρότητα (πάντα σε αθλητικά πλαίσια) που είχε σε όλη τη διάρκειά του. HMedicalξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα και προηγήθηκε μέχρι και με 14 πόντους (9-23 στο 11’), ωστόσο οι Μακεδονομάχοι δείχνοντας ηρεμία επέστρεψαν στο παιχνίδι και τρέχοντας ένα σερί 27-4 προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 36-27.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς το πρώτο, δηλαδή με τη Medicalνα κυριαρχεί και το τρίτο δεκάλεπτο την βρήκε προηγούμενη με 46-49. Η απουσία του Στυλιανού (λόγω τραυματισμού) ωστόσο φάνηκε με το παραπάνω στο τέταρτο δεκάλεπτο, καθώς οι γηπεδούχοι δυσκόλεψαν το κατέβασμα της μπάλας στους αντιπάλους τους και μεταφέροντας το επιθετικό τους παιχνίδι μέσα στο καλάθι φόρτωσαν με φάουλ τα ατού των φιλοξενούμενων και τους κράτησαν μόλις στους δύο πόντους στην τέταρτη περίοδο, πανηγυρίζοντας έτσι με το τελικό 60-51 την πρόκρισή τους στο μεγάλο τελικό της 19ηςΜαΐου.

 

Την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαΐου θα διεξαχθεί στις 20.30 στο κλειστό του Καλοχωρίου ο τελικός του Κυπέλλου του ΑΣΕΘ. CocaCola3Eκαι GABOLθα αγωνιστούν με στόχο την κατάκτηση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου.