ΑΣΕΘ: Τι έγινε το Σαββατοκύριακο σε Α και Β κατηγορία. Οι βαθμολογίες

161

 

 

Το Σαββατοκύριακο είχαμε τους αγώνες της 12ηςαγωνιστικής στην Α κατηγορία του Πρωταθλήματος του ΑΣΕΘ. Η MONOTECH BC πέρασε νικηφόρα και από το Ιβανώφειο, ενώ οι CUSTOM BROKERS BC, χάρη στους 55 πόντους του Σπύρου Λευκαδίτη επιβλήθηκαν εύκολα του ΠΥΡΣΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ. Οι δυο τους θα συναντηθούν την Κυριακή στο κλειστό της Χαλκηδόνας, όπου ο νικητής θα γίνει φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Τα αποτελέσματα:

ΘΕΜΙΣ BC

Γ.Σ. BERLIN

66-50

GRUPPE

MEDICAL

57-83

LABNET

MONOTECH BC

52-65

CUSTOM BROKERS BC

ΠΥΡΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ

114-35

 

 

Στο συναρπαστικό φετινό Πρωτάθλημα της Β κατηγορίας, όπου οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη, η PFIZER με τη δύσκολη νίκη της επί της μαxητικής DIRLA BC εδραιώθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα εκθρονιστεί από εκεί, καθώς οι διώκτες της, ΟΜΙΛΟΣ ΕΔΡΑ και ΕΝΕΡΓΟΝ, έχασαν αμφότεροι από ΣΥΡΜΑΚ και GABOLαντίστοιχα.

Στη μάχη για την είσοδο στα play off, οι 40 THUNDERSνίκησαν τη ΝΟΥΣ & ΛΟΓΟΣ και η POWERZ BC τη ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, και απέκτησαν πλεονέκτημα, 4 στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα είχαμε μόνο εκπλήξεις, με τις εμφατικές νίκες των ELPEN BC, DELOITTE, ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΩΝ, που ανακάτεψαν τη βαθμολογία και το ενδιαφέρον για τις διασταυρώσεις απ’ ότι φαίνεται θα παραμείνει αμείωτο μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Τα αποτελέσματα:

GABOL

ΕΝΕΡΓΟΝ

55-50

ΟΜΙΛΟΣ ΕΔΡΑ

ΣΥΡΜΑΚ

61-64

MR. GADGET

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

41-43

ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

POWERZ BC

43-51

DS DMITH

ELPEN BC

50-65

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ

ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ

62-92

DELOITTE

NOMOS BC

62-35

DIRLA BC

PFIZER

61-72

40 THUNDERS

ΝΟΥΣ & ΛΟΓΟΣ

43-28