ΑΣΕΘ: Τι έγινε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου

992

Το περασμένο Σάββατο έγιναν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου του ΑΣΕΘ στο κλειστό του Φοίνικα.

Στον Α΄ ημιτελικό, αναμετρήθηκαν η Coca Cola 3E με την Κατασκήνωση Ελαιώνες. Το παιχνίδι ήταν πολύ γρήγορο με αρκετές καλές φάσεις, που υποδηλώνουν την ποιότητα και των δύο ομάδων. Τελικά, την πρόκριση στον τελικό πήρε η Coca Cola 3E που νίκησε με 89-78 (48-39 ημίχρονο).

Αμέσως μετά, στον Β΄ ημιτελικό, διασταύρωσαν τα ξίφη τους η Gabol με τον Skouras Camp Bc. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος σε όλο το πρώτο ημίχρονο, με τις ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά στο σκορ, και το τέλος του βρήκε τον Skouras Camp προηγούμενο με 25-28. Στο τρίτο δεκάλεπτο ωστόσο, η εμπειρότερη ομάδα της Gabol πάτησε το γκάζι και κάνοντας ένα σερί 17-6 προηγήθηκε με 42-34 και έβαλε της βάσης της νίκης, κερδίζοντας τελικά με 60-48.

Coca cola και Gabol θα αναμετρηθούν σε τρεις εβδομάδες στον τελικό του Κυπέλλου του ΑΣΕΘ για το 2018, αμφότεροι με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του πρώτου φετινού τίτλου της χρονιάς.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι τρίτοι και τελευταίοι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Πρωταθλήματος του ΑΣΕΘ. Ήδη στους 4 έχουν προκριθεί Μακεδονομάχοι Καλοχωρίου και Medical, κερδίζοντας από δύο φορές Κατασκήνωση Ελαιώνες και Gabol αντίστοιχα. Αντίθετα, Ιπποκράτης – Brokers Bc και Agt Group BcCoca Cola 3E βρίσκονται στο 1-1 και θα χρειαστεί τρίτος αγώνας για να μάθουμε ποιές ομάδες θα προκριθούν στους 4 της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Play Off είναι:

ΣΑ 28/04

19:45

ΦΟΙΝΙΚΑ

AGT GROUP BC – COCA COLA 3E

KY 29/04

18:45

ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – BROKERS BC

Οι ημιτελικοί του Πρωταθλήματος θα γίνουν την Κυριακή 6 Μαΐου, 18.30 και 20.30 στο κλειστό γήπεδο του Καλοχωρίου.