ΑΣΕΘ: Την Κυριακή ο τελικός Κυπέλλου.

549

Την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαΐου στις 20.30 στο κλειστό γήπεδο του Καλοχωρίου θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός Κυπέλλου του ΑΣΕΘ. Αντίπαλοι θα είναι η COCACOLA3E(φιναλίστ και στο Πρωτάθλημα) και η GABOL.

Για να φτάσει στον τελικό Κυπέλλου, η COCACOLAEαρχικά πέρασε χωρίς αγώνα στους 16 της διοργάνωσης, εκεί που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. Στο ElClasicoτου ΑΣΕΘ, κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας μετά από ένα πολύ δυνατό αγώνα με 78-85 και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Στους 8, παρότι μπήξε ως φαβορί στο γήπεδο, τα χρειάστηκε απέναντι στους Pipeliners, ωστόσο στο τέλος μίλησε η εμπειρία και ήρθε η νίκη με 63-74.

Τέλος, στον ημιτελικό αντιμετώπισε την πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος Κατασκήνωση Ελαιώνες, και μετά από ένα υπέροχο runandgunπαιχνίδι νίκησε με 89-78, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό της 13ηςΜαΐου.
Στην αντίπερα όχθη, η GABOLπέρασε επίσης χωρίς αγώνα από την πρώτη φάση, ενώ στους 16 έδωσε μεγάλη μάχη μέσα στην έδρα των BROKERSBC, τους οποίους τελικά νίκησε κυριολεκτικά στο τέλος με 70-71!

Στους 8 το παιχνίδι έμοιαζε με προπόνηση, καθώς οι ELTOROSTEFANINAΠ. Μελά δε φέραν αντίσταση, όπως δείχνει το τελικό 74-40. Αντίθετα ο SKOURASCAMPBCήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός για τρία δεκάλεπτα στον ημιτελικό, ωστόσο τελικά η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της GABOLκαι το 60-48 της έδωσε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου.

Και οι δύο φιναλίστ ετοιμάζονται για τον αγώνα αυτό, βλέποντας στο βάθος τον τίτλο του Κυπελλούχου ΑΣΕΘ για το 2018… Ένας μόνο όμως θα τον κερδίσει…. Η συνέχεια την Κυριακή εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου του Καλοχωρίου.