ΑΣΕΘ: ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ PLAY OFF. ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ

570

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε ο τρίτος αγώνας της σειράς COCA COLA 3E – AGT GROUP BC για τα PLAY OFF του Πρωταθλήματος του ΑΣΕΘ. Νικήτρια αναδείχτηκε η περσινή πρωταθλήτρια COCA COLA 3E με 73-65, έκανε το 2-1 στις νίκες και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τους CUSTOM BROKERS BC σε νοκ άουτ αγώνα στις 12 Μαίου. Ο άλος ημιτελικός θα είναι αυτός μεταξύ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ και ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ.

Για τα PLAY OUT, η GK BASKETBALL νίκησε τον ΚΑΥΚΆ με 62-60 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις και κέρδισε την παραμονή της στην Α΄ κατηγορία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σε αγώνες κατάταξης, η ΓΣ BERLIN επιβλήθηκε της ΣΥΡΜΑΚ με 70-59 και την προσπέρασε στην τελική κατάταξη της Α΄ κατηγορίας, ενώ το ίδιο έκανε την Κυριακή και η ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ, νικώντας την DS SMITH με 56-48.

Οι διοργανώσεις του ΑΣΕΘ έχουν διακοπή λόγω των εορτών του Πάσχα και η δράση συνεχίζεται στις 4 Μαίου με τη διεξαγωγή των ημιτελικών του Κυπέλλου ΚΥΑΝΑ. Το πρόγραμμα είναι:

Σάββατο 04/05/19 19.00 ΦΟΙΝΙΚΑ | CUSTOM BROKERS BC – ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΛ/ΡΙΟΥ
Σάββατο 04/05/19 21.00 ΦΟΙΝΙΚΑ | ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΕΛΑΙΩΝΕΣ – ATLAS BC