ΑΣΕΘ: Ισοφάρισε τη σειρά η Coca Cola

322

To περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε ένα μόνο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος του ΑΣΕΘ, με την Coca Cola να κερδίζει και να ισοφαρίζει τη σειρά με τη Δέλτα σε 2-2.

Η πρόκριση πλέον στον τελικό του Πρωταθλήματος θα κριθεί στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της ΕΚΟ. Ιπποκράτης και Μηχανικοί θα παίξουν την ερχόμενη Κυριακή τον τέταρτο αγώνα της μεταξύ τους σειράς. Ο Ιπποκράτης προηγείται με 2-1 στις νίκες και θέλει να τελειώσει τη σειρά, ενώ οι Μηχανικοί θα προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν και να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες πρόκρισης στον τελικό σε πέμπτο παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (4/5) είναι:

20.00 Γήπεδο Φοίνικα Μηχανικοί-Ιπποκράτης

21.15 Γήπεδο ΕΚΟ Δέλτα-Coca Cola COCA

COLA – ΔΕΛΤΑ 75-71

Νίκη με την οποία ισοφάρισε τη σειρά των ημιτελικών σε 2-2 πέτυχε η ομάδα μπάσκετ του εργοστασίου Θεσσαλονίκης της Coca Cola. Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκoρ, η γηπεδούχος ομάδα πήρε τη νίκη καθώς στο 30′ προηγούνταν με 20 πόντους διαφορά (62-42). Παρά τον τραυματισμό του Βασίλη Τζήλια στο 3′ και την απουσία του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, η ομάδα της Coca Cola βρήκε τις λύσεις και έφτασε σχετικά εύκολα στην ισοφάριση. Μπήκε δυνατά από το πρώτο δεκάλεπτο, πήρε μια διαφορά, και έδειξε τις διαθέσεις της από νωρίς.

Πλέον όλα θα κριθούν την επόμενη Κυριακή 4/5 στις 21:15 στο γήπεδο της ΕΚΟ στο 3ο και τελευταίο παιχνίδι με τη νικήτρια ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος. Κώστας Ανδρέου και Αντώνης Μήτσης συνόδεψαν τον Ηλία Μουρίκη στο σκοράρισμα ενώ ο Ιατρού σκέπασε τα καλάθια. Από τη Δέλτα Αμπαδογιάννης, Ασφαλτίδης και Κωτίδης προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά δεν τα κατάφεραν.

Δεκάλεπτα: 21-15, 38-28, 62-42, 75-71.

COCA COLA 3E (ΠΛΑΚΙΔΑΣ): Τζηλιας 2, Μουρικης 33(6), Χατζοπουλος, Πλακιδας, Ιραντος 4, Μητσης 11(1), Ανδρεου 14(2), Ιατρου 11, Λεμονας.

ΔΕΛΤΑ (ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ): Αμπαδογιαννης 27, Χριστοδουλου 8, Σωτηροπουλος 2, Ασφαλτιδης 15(2), Κωτιδης 14(1), Χαλδαιοπουλος 2, Αμανατιδης 3.