ΑΣΕΘ: Ήττα για την ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ από την Ο.Μ.Α.Σ.Κ.

473

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η ERGO Ασφαλιστική απέναντι στην Ο.Μ.Α.Σ.Κ. που πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο Πρωτάθλημα.

 Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό του Καλοχωρίου και ξεκίνησε με τρίποντο του Ξανθόπουλου. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 21-15 υπέρ της γηπεδούχου Ο.Μ.Α.Σ.Κ..

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά καλά στην επανάληψη και με τους Δασιο να παίρνει εύστοχες προσπάθειες και τον Κιόρογλου να φορτώνει τους αντιπάλους με φάουλ, κατάφεραν να προηγηθούν με βραχεία κεφαλή στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (30-31).

Ωστόσο στο τέταρτο δεκάλεπτο υπήρξε κατάρρευση και αναστάτωση για την ομάδα της ERGO. Οι παίχτες και των δυο ομάδων διαμαρτύρονταν συνέχεια στους διαιτητές για σκληρά φάουλ με συνέπεια ο Coach και παίχτης Ξανθόπουλος να αποβληθεί με δύο τεχνικές ποινές. Το επιμέρους σκορ του τέταρτου δεκαλέπτου ήταν 20-4 υπέρ των γηπεδούχων και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ στο 50-35 .

 Ο.Μ.Α.Σ.Κ. – ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ 50-35

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΗΣ – ΚΟΜΝΗΝΟΠΟΥΛΟΣ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 09-09, 21-15, 30-31, 50-35.

Ο.Μ.Α.Σ.Κ. (ΜΙΣΟΠΑΠΑΣ): ΓΚΩΝΗΣ 11(3), ΣΤΡΙΒΑΣ 19(5), ΙΩΑΝΝΟΥ Ι. 6, ΙΩΑΝΝΟΥ Δ., ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΨΗΣ 2, ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ 6, ΓΑΜΒΡΑΚΗΣ 6(2).

ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ): ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ 7(2), ΔΑΡΙΚΟΣ 9, ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ 6, ΛΥΓΟΥΔΗΣ 6, ΣΕΡΙΔΗΣ 3, ΤΖΟΛΑΣ 2, ΣΑΜΑΡΑΣ 2, ΓΙΑΧΟΣ, ΤΟΛΙΚΑΣ, ΚΑΝΛΗΣ.