Από την Πεδιάδα Χερσονήσου Κρήτης στη ΧΑΝΘ ο Ρουκουνάκης

156

O Ευάγγελος Ρουκουνάκης θα μετακομίσει από την Κρήτη στην Θεσσαλονίκη από την νέα αγωνιστική περίοδο) καθώς θα αγωνιστεί στη ΧΑΝΘ. Μετά την ολοκλήρωση της φετινής αθλητικής του παρουσίας στα πρωταθλήματα παίδων, εφήβων και ανδρών Κρήτης που ανταποκρίθηκε στον ύψιστο βαθμό ο αθλητής είναι έτοιμος για υψηλότερο επίπεδο ανταγωνιστικότητας.

Ο αθλητής ευχαριστεί πολύ την Πεδιάδα Χερσονήσου Κρήτης που του έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στο ταλέντο του και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που είχε σαν αθλητής και προσωπικότητα στον αγωνιστικό χώρο.

Ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους προπονητές του Κώστα Κουτρούλη (που του έδωσε τα σωστά στοιχεία από την αρχή) και τον Χρήστο Μαυροπουλο που τον έκανε να πιστέψει ότι οι δυνατότητές του ήταν πολύ παραπάνω από την ηλικία του και βέβαια την ευκαιρία να πάρει μέρος σε πολλά παιχνίδια που τον βοήθησαν να φτάσει στο ύψιστο βαθμό αγωνιστικά και φυσικά όλους όσους τον βοήθησαν να αναδειχθεί μετά από σκληρή δουλειά.

Το σωματείο της Πεδιάδας εύχεται στον Ευάγγελο καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στην νέα του ομάδα μακριά από προβλήματα και βέβαια συνέχεια στην εργατικότητα που έχει επιδείξει στο γήπεδο.