Αποχώρηση Μασλαρινού απο τον Αρη

639

Ο Βασίλης Μασλαρινός ανακοίνωσε πριν απο λίγο την αποχώρηση του απο τον Αρη αφήνοντας αιχμές για την απαξίωση των γυναικείων τμημάτων απο την διοίκηση του ΑΣ ΑΡΗΣ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Με την παρούσα δήλωση θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι αποχωρώ από τα γυναικεία τμήματα του ΑΣ ΑΡΗ. Δυστυχώς, αν και εδώ και 2 σχεδόν μήνες είχε στηθεί ένα πλάνο βιωσιμότητας και συνέχειας της καλής δουλειάς των γυναικείων τμημάτων, κανένας από τους… προηγούμενους ή επόμενους προέδρους και διοικητικά συμβούλια, όσο και αν το επεδίωξα, δεν εμφανίστηκε για να βρεθούν λύσεις στα όποια προβλήματα υπήρχαν.
Κατανοώ και σέβομαι ότι για τον σύλλογο προτεραιότητα έχουν άλλα θέματα ίσως, αλλά δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση την πλήρη αδιαφορία για ένα κομμάτι του συλλόγου που τα 2 τελευταία χρόνια έφερε πολλές επιτυχίες και έδωσε ευκαιρίες για… φωτογραφίες!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γενικό αρχηγό των τμημάτων Παλιάντζα Βασίλη για τη βοήθειά του και τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, όλους τους συνάδελφους προπονητές και φυσικά όλες τις αθλήτριες για όλες αυτές τις ώρες δουλειάς στο παρκέ. Εύχομαι η απόφαση μου να αποχωρήσω να αποτελέσει αφορμή για να ασχοληθούν επιτέλους με τα κορίτσια. Το αξίζουν!”