Αποχώρησαν από Όλυμπο Ελευθέριου Κορδελιού το επιτυχημένο τεχνικό δίδυμο Χριστοφορίδης – Μπουγιουκλη

551

Από το μέχρι πρότινος τεχνικό δίδυμο του Ολύμπου Ελευθέριου Κορδελιού, Θεόδωρο Χριστοφορίδη και Τάνια Μπουγιουκλή, λάβαμε την κάτωθι ανακοίνωση:

“Μετά από μια δύσκολη κι επιτυχημένη χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσουμε από την ομάδα!

Είναι μια απόφαση που έχει ληφθεί εδώ και δυόμιση μήνες όμως δε θέλαμε να δημιουργήσουμε αναταραχή στην ομάδα κι έτσι αποφασίσαμε να μείνουμε μέχρι το τέλος ώστε να πετύχουμε με τους αθλητές μας τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν ο οποίος δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Α ΕΚΑΣΘ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Η δουλειά των προπονητών δεν περιορίζεται στις 4 γραμμές αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς εξωαγωνιστικούς ,όπως η ψυχολογία των αθλητών, να “κρατηθούν” τα στεγανά της ομάδας κλπ. Άλλωστε μόνο όποιος ήταν στην ομάδα γνωρίζει ακριβώς τι συνέβη όλη τη χρονιά! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές μας για τη συνεργασία, για την προσπάθεια και την αυταπάρνηση που επέδειξαν όλη τη χρονιά παίζοντας πολλές φορές με τραυματισμό και βάζοντας το “εγώ” τους κάτω από την ομάδα. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι κάνουν από εδώ και πέρα! Τέλος ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Όλυμπο στην πρώτη του παρουσία στην Α’ ΕΚΑΣΘ.