Αποχαιρετιστήριο μήνυμα Ράπτη πριν ανακοινωθεί από τον Φίλιππο

460

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον κόσμο του Παγκρατίου απέστειλε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε γνωστής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλέξης Ράπτης. Ο 31χρονος φόργουορντ όπως έχουμε γράψει προ ημερών έχει συμφωνήσει με τον  Φίλιππο Βέροιας και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Ο έμπειρος παίκτης θέλησε λοιπόν να χαιρετήσει τους φίλους του Παγκρατίου δημόσια πριν ανακοινωθεί από την ομάδα της Ημαθίας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Θα ήθελα να χαιρετήσω για τελευταία φορά ως παίκτης της την ομάδα του Παγκρατίου. Η ομάδα για εμένα ένα χρόνο τώρα ήταν η οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον κόσμο που με αγκάλιασε και με έκανε να αισθάνομαι καλύτερα κι από το σπίτι μου! Οι στιγμές που ζήσαμε αυτή τη σεζόν θα μου μείνουν πραγματικά αξέχαστες.

Πρώτη φορά ήταν τόσο δύσκολη η απόφαση να αποχωρήσω από ένα σύλλογο, αλλά υπερίσχυσε η λογική και όχι το συναίσθημα. Φεύγω έχοντας κάνει μόνο φίλους! Εύχομαι στο Παγκράτι να βρει το δρόμο του και να επιστρέψει στην Α1, γιατί εκεί ανήκει με τέτοιο λαό και ιστορία».