Αποτελέσματα των τμημάτων της ΔΕΚΑ το τριήμερο 21-23 Οκτωβρίου

529

Άνδρες

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ΔΕΚΑ η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β’ ΕΚΑΣΘ. Η ομάδα μας έφυγε νικήτρια απο το κλειστό του Αγίου Παύλου, επικρατώντας του Αλέξανδρου Συκεών με 62-77, σε ένα παιχνίδι όπου οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο, με τη ΔΕΚΑ να έχει το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια. Ωστόσο ένα ξέσπασμα στο τέταρτο δεκάλεπτο εξασφάλισε για τη ΔΕΚΑ την νίκη με τη διαφορά των 15 πόντων.

Έφηβοι

Επιστροφή στις νίκες για τους έφηβους της ΔΕΚΑ(Ελπίδες) οι οποίοι επικράτησαν εντός έδρας της Αναγέννησης Φλόγας με σκορ 60-46. Η ΔΕΚΑ είχε το προβάδισμα σε ολόκληρο το παιχνίδι, με τη διαφορά ωστόσο να παίρνει διψήφια τιμή στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι παίκτες της ομάδας μας ανέβασαν στροφές και έφτασαν στην τέταρτη τους  νίκη σε σύνολο πέντε αγώνων για πρωτάθλημα ΕΚΑΣΘ. Η ΔΕΚΑ(Δόξα) απο την άλλη, είχαν ρεπό αυτή την αγωνιστική.

Παίδες

Άνετη επικράτηση για τους παίδες της ΔΕΚΑ(Ελπίδες) με σκορ 120-16 απέναντι στην ομάδα του Ασβεστοχωρίου. Η ΔΕΚΑ επέβαλλε απο την αρχή τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι, τον οποίο οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν και έτσι έφτασαν στην τέταρτη τους νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις, που τους διατηρεί στην κορυφή του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ. Τέλος η ΔΕΚΑ(Δόξα) είχε ρεπό αυτη την αγωνιστική και δεν αγωνίστηκε