Απολογισμός της φετινής χρονιάς για τον Άτλαντα Νεάπολης

555

Ο προπονητής του Άτλα Νεάπολης, Κώστας Αστεριάδης έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς στην ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέροντας:

«Η ομάδα μας τερμάτισε στην πέμπτη θέση του 3ου ομίλου με 15-9 νίκες-ήττες (πέρυσι τερμάτισε στην 7η).  Το ρόστερ άλλαξε κατά 80% με νέα παιδιά. Παιδιά με όρεξη, διάθεση, και υπομονή για το καλύτερο δυνατό. Είναι η πρώτη φορά, στα 4 χρόνια που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας, που δεν είχαμε προστριβές και αποχωρήσεις στην ομάδα.

Μέχρι το τέλος ήμασταν ενωμένοι σαν γροθιά και σας ευχαριστώ για αυτό. Όλοι κάναμε λάθη μέσα στη χρονιά και εγώ τα πιο πολλά ίσως αλλά μαθαίνουμε από αυτά. Πράγματα θα αλλάξουν αρκετά αλλά το οικογενειακό κλίμα και η παρέα θα παραμείνει.

Στο φετινό ταξίδι είχαμε και βοήθεια από κάποιους ανθρώπους-χορηγούς αυτοί είναι ο Αντώνης και ο Τόλης από το ψητοπωλείο τα Κουμπάρια, ο Νίκος από το cafe-bar SoHo και ο Σάββας από την ταβέρνα το στέκι του Σάββα αφού χωρίς αυτούς η χρονιά θα ήταν δύσκολη. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς που μας εμπιστεύτηκαν και ευχόμαστε να τους έχουμε και του χρόνου.

Φέτος ήταν μια χρονιά που στο γήπεδο είχαμε αρκετό κόσμο σε κάθε αγώνα, εκτός από τα μέλη του Σ.Φ.Α.Μ., είχαμε και απλό κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει και τους ευχαριστούμε όλους για αυτό.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους προσωπικά για την πολύτιμη βοήθεια με συμβουλές και παρατηρήσεις. Αυτοί είναι οι Γκένογλου Γιάννης, Μασλαρινός Χρήστος, Αστεριάδης Γιάννης, Καραγιαννίδης Ρουλης, Πετρίδης Δημήτρης, Γιομελάκης Δημήτρης), Τσιότρας Βασίλης (www.tsiotras.blogspot.gr), Χατζηκωνσταντίνου Λεωνίδας (northbasket).

Ο Α.Ο.Κ. Άτλας Νεάπολης θέλει να δώσει συγχαρητήρια στις ομάδες του 3ου ομίλου Πύρρο Ευόσμου και Α.Σ. Αστέρες για την άνοδο στην Γ1 κατηγορία καθώς επίσης και στις ομάδες του δήμου μας HOOP και Αλέξανδρο Συκεών για την άνοδο στη Γ1 κατηγορία.

Συνεχίζουμε δυνατά και τα καλύτερα έρχονται.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ήταν οι:

Κορπέτης Κώστας

Τόλοζλης Κώστας

Κορδοκούζης Βασίλης

Κυβρακίδης Γιάννης

Πασαλής Γιάννης

Ντόκος Γιώργος

Κουλερίδης Μάκης

Πιταρούδης Δημήτρης

Πούλιος Κώστας

Δαγκλής Χρήστος

Ντάλης Δημήτρης

Μηνάς Λεωνίδας

Σταθόπουλος Βαγγέλης

Μπίτος Θανάσης

Στάγκος Γιώργος».