Απολογισμός και προσθήκη στο τεχνικό τιμ για τη νέα χρονιά ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ (Βουλαλάς – Γαλής).

236

 

Μετά τον άθλο της περσινής χρονιάς και την παραμονή της ομάδας στη Γ1 κατηγορία, η ομάδα του Εθνικού προχώρησε στη προσθήκη του Γαλή Αλέξανδρου(πέρσι ήταν β προπονητής στον Μέγα Αλέξανδρο – Γ Εθνική), με τον νεαρό τεχνικό να αναλαμβάνει χρέη 1ου προπονητή (με τη στήριξη του  Ζώη Βουλαλά) και τον περσινό τεχνικό να αναλαμβάνει τον γενικό σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Επίσης η ομάδα του πράσινου κήπου (περιοχή κάτω Ηλιούπολης) προχώρησε και στην προσθήκη εξαιρετικών παικτών, οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Τέλος ο αρχηγός της ομάδας Οταμπασίδης Μάριος έκανε τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, δηλώνοντας.

 

Η περσινή χρονιά ήταν άθλος και το επίτευγμα αξιομνημόνευτο, ένα μικρό ρόστερ, με άπειρους παίκτες, με έναν προπονητή που ήρθε μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, χωρίς να μπορεί να προσθέσει στο «έμψυχο δυναμικό», δίνοντας όμως όλα όσα έλειπαν για να τα καταφέρουμε και εν τέλει τα καταφέραμε.
Παραμείναμε στην κατηγορία και βάλαμε τις βάσεις για τον επόμενο στόχο, το πλασάρισμα μας στην 1η 5άδα.

Είπαμε πέρσι ότι θα είμαστε σκληροί και έτσι παραμείναμε μέχρι το τέλος, πάρθηκαν αποφάσεις μέσα στη χρονιά, που ήταν επίσης σκληρές. Αφαιρέσαμε μεγάλο κομμάτι από τους παίκτες που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, μείναμε οι αλτρουιστές, όσοι δηλαδή νιώθαμε το «ΕΜΕΙΣ» μεγαλύτερο του «ΕΓΩ». Πιστέψαμε στους «μικρούς» (Καρακώστα – Στρίμτσο), σε παιδιά που έπαιξαν για 1η φορά σε ανδρικό τμήμα, τον εξαιρετικό προπονητή μας, την τεράστια συνδρομή του Ηλία Καλτσούνη που ήταν πραγματικός ηγέτης(αποχώρησε από την ομάδα) και όλους εμάς που περιμέναμε υπομονετικά το κάλεσμα μας στη «μάχη». Το ταξίδι της προηγούμενης χρονιάς ήταν πολύ δύσκολο, βγήκαμε όμως πιο δυνατοί και πιο ώριμοι.

Τέλος, Καλωσορίζω τον νέο προπονητή και εύχομαι ο Εθνικός να γίνει σημαντική αναφορά για το προπονητικό βιογραφικό του στο μέλλον.