Αποκλειστικό: Η ανακοίνωση του Μ.Τζούμα με αφορμή το παιχνίδι με την ΑΕΕΤ

422

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Παρασκευής (07/12) μεταξύ του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και της ΑΕΕ Τούμπας ο προπονητής του Ποσειδώνα, Μανώλης Τζούμας επικοινώνησε με το «northbasket» και παρέθεσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Όσον αφορά στο παιχνίδι Ποσειδώνας Μηχανιώνας ΑΕΕ Τούμπας τα πράγματα δεν έγιναν όπως ακριβώς λένε οι φίλαθλοι της ΑΕΕ Τούμπας. Ενώ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και η ομάδα της Μηχανιώνας προηγούνταν με 36-24 χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και χωρίς λόγο οι φίλαθλοι της ΑΕΕ Τούμπας άρχισαν να βρίζουν τους παίκτες της Μηχανιώνας με σκοπό να τους εκνευρίσουν έτσι ώστε να χάσουν το παιχνίδι το οποίο και τελικά το κατάφεραν.

Επίσης, ενώ τελείωσε το παιχνίδι χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, αυτό το δείχνει και το φύλλο αγώνα το οποίο είναι καθαρό, οι φίλαθλοι της ΑΕΕ Τούμπας συνέχισαν να βρίζουν τους παίκτες μας.

Όσον αφορά στο βίντεο το οποίο δείχνουν έχει παραποιηθεί και δεν ακούγονται οι βωμολοχίες προς τους παίκτες μας. Τέλος θα ήθελα να πω προς τη συμπαθή ομάδα της ΑΕΕ Τούμπας να απομονώσουν αυτά τα λίγα άτομα τα οποία στο μέλλον θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην ίδια τους την ομάδα.

Με τιμή

ο προπονητής του Ποσειδώνα Μηχανιώνας

Μανώλης Τζούμας».