Αποκάλυψη Παραμανίδη για το μέλλον των Ικάρων στην Α1

270

Ο Βασίλης Παραμανίδης, που ανήκει στην επιτροπή που συστάθηκε στις Σέρρες και ασχολείται με την υπόθεση της ανόδου των Ικάρων Σερρών στην Α1, «άναψε φωτιές»με το κείμενο που ανέβασε αργά χθες (22/09) το βράδυ στο προσωπικό του λογαριασμό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη εμφανίστηκε σίγουρος ότι την Τρίτη (25/09) η σερραϊκή ομάδα θα πάρει εντολή από τα αρμόδια αθλητικά όργανα του κράτους να ιδρύσει ΚΑΕ και να αγωνίζεται στην Α1.

Αναλυτικά το κείμενο που ανήρτησε στο διαδίκτυο: «Την Τρίτη 25-9-2012 η ομάδα μπάσκετ των Ίκαρων Σερρών θα πάρει εντολή από τα αρμόδια αθλητικά όργανα του κράτους να ιδρύσει ΚΑΕ και να αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία. Η αθλητική δικαιοσύνη θα πράξει φέτος το καθήκον της, δηλαδή το αυτονόητο.

Η σωστή εφαρμογή των νόμων θα χρεωθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, στον υφυπουργό Αθλητισμού, στην ΕΟΚ και τον πρόεδρό της. Η παρουσία των Ικάρων στην Α1 θα είναι σίγουρα μία τονωτική ένεση στην ποιότητα της ελληνικής μπασκετικής λίγκας».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συνεδρίαση της ΕΕΑ την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να τροφοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις στο χώρο του μπάσκετ.