Απαντά στις κατηγορίες της Ιωάννας Σταμούλη ο Τάσος Μανωλόπουλος

3411

Ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος του Ν. Βότση, Τάσος Μανωλόπουλος, με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαντά στην Ιωάννα Σταμούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο αυτής, γιατί τα υπόλοιπα τα ανέλαβε η νομική υπηρεσία, εχω να πω τα εξής :
Ο Ναύαρχος Βότσης ήρθε σε συμφωνία με την αθλήτρια Σταμούλη Ιωάννα το καλοκαίρι του 2016 για να αγωνιστεί στην ομάδα μας την Σεζόν 2016-2017 . Της παρείχε ετήσια συνδρομή σε Γυμναστήριο , Ηματισμό , Αθλητικό εξοπλισμό , μέρος χρημάτων σε Ιδιωτική Ασφάλεια και όλες τις συνθήκες για να παίξει και να βελτιωθεί σε μια ομάδα που έκανε Πρωταθλητισμό. ( Πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΘ 2016-2017 και άνοδος στην Α2 ) .
Κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά η Αθλήτρια επειδή δεν έπαιζε όσο ήθελε ( 22 λεπτά Μ.ο είχε ) αποφάσισε να σταματήσει και είπε στον προπονητή μας Αλέξη Μαυρίδη μετάξυ άλλων ότι ‘’ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ’’ . Σε επικοινωνία που είχα μαζί της και εγώ και ο έφορος Ζαχαρίας Κώστας, αρχικά επικαλέστηκε δήθεν προσωπικά προβλήματα, αλλά στην συνέχεια παράδεχθηκε ότι το πρόβλημα της ήταν ο Προπονητής και ο χρόνος συμμετοχής. Της είπα ότι παίζει στον Βότση BC και όχι στην Μαύριδης BC και πρέπει να γυρίσει να ολοκληρώσει την χρονιά και να τηρήσει την συμφωνία που έκανε με την ομάδα . ( Υπάρχουν συνομιλίες εκτυπωμένες, για όλα αυτά ) . Η προσπάθεια μας να την κάνουμε να επιστρέψει, γιατί η ομάδα την υπολόγιζε στην πορεία που έκανε στο πρωτάθλημα, απέτυχε 3 φορές.
Το καλοκαίρι στις μεταγραφές η αθλήτρια ήρθε να ζητήσει μεταγραφή . Της εξήγησα ότι πρέπει να έρθει να παίξει μια χρονια στον Βότση όπως δεσμεύτηκε και μετά είναι ελεύθερη . Δεν θέλω ούτε λεφτά, ούτε ανταλλαγή, ούτε τίποτα . ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΠΟΡΙΟ στον Βότση . Δεν έχουμε κρατήσει ποτέ δελτίο αθλητή . Η συγκεκριμένη αθλήτρια όμως αθέτησε τον λόγο της , μας κρέμασε , μας ειρωνεύτηκε και δεν μπορούσαμε να την αφήσουμε να φύγει έτσι, γιατί μετά θα μπορούσε να το κάνει οποιοσδήποτε αυτο .
Αφού ξεκίνησε η προετοιμασία και δεν εμφανίστηκε όπως έπρεπε απέναντι στις υποχρεώσεις της , προσπάθησε πάλι να ζητήσει μεταγραφή . Μετά από πίεση και σε μένα και στον προπονητή , δεχθήκαμε να την δώσουμε με υποσχετική με 1 χρόνο αρκεί να υπέγραφε οτι δεσμεύεται να επιστρέψει του χρόνου στην ομάδα . ΟΥΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ …Δέχθηκε και όταν ήρθε να υπογράψει, της έδωσα το χαρτί να το κάνει γνήσιο της υπογραφής σε κάποιο ΚΕΠ . Μια διαδικασία που κρατάει 5 λεπτά , προφανώς γιατι δεν την εμπιστευόμασταν . Αυτή το έφερε μετά από 3 μέρες , χωρίς το γνήσιο της υπογραφής , προφανώς γιατι δεν σκόπευε να τηρήσει τον λόγο της για αλλη μια φορά , και άρχισε να με εκβιάζει και να με απειλεί ότι θα πάει στα δικαστήρια μπροστά σε κόσμο και μάρτυρες.
Στην συνέχεια η επικοινωνία συνεχίστηκε από την ομάδα που ήθελε να παίξει . Από την οποία ο προπονητής μας ήθελε μια παίκτρια για να καλύψει το κενό της παίκτριας που θα έφευγε . Και πάλι ύστερα από αυτά που έγιναν δεχθήκαμε να υπογράψει το συμφωνητικό και να έρθει η άλλη παίκτρια σε μας … Κάτι που δεν έγινε ποτέ .
Ενδιάμεσα με επισκέφτηκε και ο Πατέρας της και αφού συζητήσαμε ήρεμα στην αρχή για ότι έγινε με απείλησε οτι θα πάει τον προπονητή μας δήθεν για πλαστογραφία υπογραφής . Πράγμα που ήταν ψευδές . Και ενίσχυσε τον φόβο μας ότι η παίκτρια μοιράζει ψεύτικες υπογραφές .
Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ αποτελεί υπόδειγμα λειτουργίας ομάδας , δεν εμπορεύεται παίκτες , δεν κρατάει δελτία και δεν δέχεται από κανέναν να σπιλώνει την φήμη του».