Απίστευτη όρεξη και κέφι στο B.A.O. Basketball Camp 2012

688

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος το B.A.O. Basketball Camp. Παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισαν κάποια παιδιά με τις εξετάσεις τους που λόγω των εκλογών μετακινήθηκαν  μέσα στην εβδομάδα του camp, η συμμετοχή ήταν Ιδιαίτερα ικανοποιητική και το επίπεδο πολύ υψηλό.

Οι αθλητές  δούλεψαν όλη την εβδομάδα με πολύ όρεξη και τα κέρδη που αποκόμισαν σίγουρα θα τους βοηθήσουν. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ακόμη και τα παιδιά που είχαν εξετάσεις δεν άφησαν ούτε αυτές τις ημέρες να χαθούν και έρχονταν μόλις τελείωναν.
Το B.A.O. Basketball Camp τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι άνθρωποι του χώρου όπως ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Πουρσανίδης ό οποίος δίδαξε τα μυστικά των κανονισμών στους μικρούς αθλητές μας, όπως επίσης ο διατροφολόγος Ιορδάνης Δουρβανίδης που αποκάλυψε το πώς πρέπει να τρέφεται ένας αθλητής σε κάθε ηλικία και σε όλα τα επίπεδα έως τους επαγγελματίες. Όλοι οι καλεσμένοι κέρδισαν το ενδιαφέρον των παιδιών και βομβαρδίστηκαν κυριολεκτικά από της ερωτήσεις τους.
Όλη την εβδομάδα έγιναν διαγωνιστικά παιχνίδια όπως , ελεύθερες βολές, «γύρος του κόσμου», μπασίματα και ένα κανονικό πρωτάθλημα  3on 3.Οι αθλητές χωρίστηκαν ανά ηλικία και πρώτευσαν οι (από τον μικρότερο στον μεγαλύτερο):
Ελεύθερες Βολές:  Πισιώτης Γιάννης, Μούτσιος Κλεάνθης, Παυλίδης Θόδωρος.
Μπασίματα: Σανιώτης Βασίλης, Μούτσιος Κλεάνθης, Αγγέλου Ανδρέας.
«Γύρος του Κόσμου»: Στολτίδης Μίλτος, Ζαχαρίας Αριστοτέλης, Παυλίδης Θόδωρος.
Πρωταθλητές στο 3 on 3 ανακηρύχτηκαν οι «ΣΑΛΟΝΙΚΑ» , οι οποίοι νίκησαν στο τελικό των playoffs τους «ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ». Την νικήτρια ομάδα αποτελούσαν οι Αγγέλου Ανδρέας, Χριστόπουλος Στέλιος, Δελής Γιώργος.
Σε όλους τους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια και δόθηκαν δώρα από τον πρόεδρο του συλλόγου Ρούσση Νικόλαο, τον γενικό γραμματέα Τρελόπουλο Τάσο και τον έφορο του τμήματος των ακαδημιών  Μέρμιγκα Παναγιώτη, η βοήθεια των οποίων ήταν πολύ σημαντική.
Οι προπονητές που συμμετείχαν ήταν οι  Λάζαρος Ιορδάνου, Σικαλίδης Γιώργος, Ματζούνης Ιωνάς. Μεγάλη και η συμβολή του Σωτήρη Κοκκινόπουλου στην οργάνωση του B.A.O. Basketball Camp. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο καλοκαίρι (ελπίζουμε χωρίς εκλογές).