Απέκτησε Ταντουρόφσκα ο Ολυμπιακός Βόλου-Παίζει με Άρη

477

Με μια ξένη παίκτρια θα ενισχυθεί μέχρι τέλους της σεζόν ο Ολυμπιακός Βόλου που απέκτησε την Σκοπιανή Άνα Ταντουρόφσκα, η οποία έπαιξε στη βολιώτικη ομάδα και τη σεζόν 2010-11 με μέσο όρο 7,3 πόντους.

Το δελτίο της Ταντουρόφσκα κατατέθηκε στην ΕΟΚ και η Σκοπιανή θα ντεμπουτάρει με τον Άρη το προσεχές Σάββατο στον Βόλο. Η 23χρονη γκαρντ αγωνιζόταν στην ΚΡόσιγκ Σκοπίων, που προπορεύεται στο πρωτάθλημά της έχοντας κατά μέσο όρο 14,6 πόντους (2η σκόρερ της ομάδας) με 92% στις βολές (12/13), 80% στα δίποντα (8/10) και 33% στα τρίποντα (9/27) στα πέντε ματς που έχει παίξει. Επίσης είχε 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1,8 κλεψίματα και 3,6 λάθη σε σχεδόν 30 λεπτά συμμετοχής.

«Η Ταντουρόφσκα μπορεί να μας βοηθήσει σημαντικά, αφού έχει εμπειρία από την Α1 γυναικών από την προηγούμενη συμμετοχή της στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρόσφατο παρελθόν. Την καλωσορίζουμε στην ομάδα μας. Η μεταγραφή της ήρθε στην καλύτερη στιγμή, αφού μετά και τον τραυματισμό της Κυριατζίδου υπήρχαν ακόμη μεγαλύτερες ελλείψεις στο ρόστερ.

Πάμε για να κερδίσουμε τον Άρη το ερχόμενο Σάββατο. Τα κορίτσια θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και πιστεύω πως και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα τα καταφέρουμε» τόνισε στο Goalpost.gr ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Μιχάλης Καπουρνιώτης.