Απέκτησε τέσσερις η Μεταμόρφωση Βόλου

618

Στη Μεταμόρφωση Βόλου μπορεί να υπήρξε μία σχετική ηρεμία το προηγούμενο διάστημα, αλλά τις τελευταίες ημέρες κινήθηκαν δυναμικά σε πολλούς τομείς και κατάφεραν να κλείσουν αρκετές τρύπες.

Η αρχή έγινε με την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Μυριτζή. Κάποιες εκκρεμότητες που υπήρχαν να ολοκληρωθεί η συμφωνία διευθετήθηκαν και έτσι ο έμπειρος τεχνικός παρέμεινε στο σύλλογο. Από εκεί και πέρα οι νεοφώτιστοι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, προχώρησαν στην απόκτηση τεσσάρων ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών.

Πρόκειται για τους Φώτη Τάσο (24χρ.,1.98, φόργουορντ) από την Ανάληψη Βόλου, Ζήση Καφάση (19χρ., 1.97, φόργουορντ) από τον Σπάρτακο Λάρισας, Παναγιώτη Θεοφιλάκο (21χρ., 1.88, πλέι μέικερ) από Αίολο Ταύρου και ανανέωσαν το δανεισμό του Αντώνη Καραρήγα (23χρ. 1.86, γκαρντ) από τον Κένταυρο Ζαγόρας.

Αντιθέτως παρελθόν αποτελεί ο 28χρονος πλέι μέικερ Χρήστος Καλογερόπουλος. Ερωτηματικό αποτελεί τι θα γίνει με την περίπτωση του Δημήτρη Μπόγδανου με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.