Απάντηση του Πρωτέα Ελευθερίου Κορδελιού σχετικά με την απομάκρυνση του Οταμπασίδη

447

Από τον Πρωτέα Ελευθερίου Κορδελιού ανακοινώθηκαν τα παρακάτω σχετικά με την διακοπή συνεργασίας του με τον Κο Οταμπασίδη Μάριο:

“Μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως ο Πρωτέας Κορδελιού καθημερινώς αποδεικνύει την ευαισθησία του σε αυτό που προσφέρει συνεχώς επί σειρά ετών στους αθλητές τους και στους γονείς αυτών, σεβόμενος πάντα την προσπάθεια τους να εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο σωματείο μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύει η πατρίδα μας. Για αυτό τον λόγο ο σύλλογος αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χαμηλή συνδρομή (σε σχέση με άλλους συλλόγους) των γονέων προσφέρει στους αθλητές του όλα όσα χρειάζονται για μια αξιοπρεπή άθληση.

Όσο αφορά την απομάκρυνση του Κου Οταμπασίδη Μάριου από τον σύλλογο μας από την θέση του προπονητή, αυτό έγινε γιατί, παρόλο που του ζητήθηκαν τα σχετικά έγγραφα που δικαιολογούσαν την ιδιότητα του ως προπονητή δεν μας προσκομίστηκαν ποτέ. Ως εκ τούτο δεν μπορούσαμε να τον προσλάβουμε και να τον εντάξουμε στο δυναμικό του συλλόγου μας με τις ανάλογες αποδοχές και πόσο μάλιστα να του εμπιστευτούμε την προπόνηση των αθλητών μας.”