ΑΟ Πολυγύρου: Έφυγε σαν φίλος ο Βασίλης Τσολάκης-Τι δήλωσε στο Northbasket

556

Λίγες μέρες μετά την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Πολυγύρου ο Βασίλης Τσολάκης μίλησε στο «Northbasket» και ευχαρίστησε άπαντες στο σύλλογο για τη συνεργασία που είχαν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στέλιο Φόντα και τον Γιάννη που μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι προπονητής στην ομάδα του ΑΟ Πολυγύρου. Είχα σίγουρα μία πολύ καλή συνεργασία με τα παιδιά τα οποία φρόντισαν να είναι λυμένα όλα τα θέματα που αφορούν μία ομάδα (οικονομικό, γηπεδικό, θέρμανση) και αποτελούν τη διοίκηση που θα ήθελε ο κάθε προπονητής.

Είμαι περήφανος και νιώθω μεγάλη τιμή που συνεργάστηκα με όλα τα παιδιά του ανδρικού τμήματος. Επίσης, ευχαριστώ όλους τους μικρούς αθλητές που πραγματικά πιστεύω στις δυνατότητές τους και ελπίζω σύντομα να πιστέψουν και οι ίδιοι. Ακόμα, ευχαριστώ όλους τους γονείς – τους πραγματικούς πετυχημένους γονείς – που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στα μικρότερα τμήματα, που με στήριξαν μέχρι και την τελευταία στιγμή και που ήταν ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας.

Τους λόγους της παραίτησής μου τους γνωρίζουμε καλά εγώ και η διοίκηση. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπήρχε αμοιβαίος αλληλοσεβασμός και αυτό έκανε πιο εύκολη την απόφασή μου».