ΑΟΚ Αιγινιακός: Συνεχίζεται η ενίσχυση, στις 03/09 ξεκινάει η προετοιμασία

463

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η στελέχωση του ρόστερ του Αιγινιακού. Μετά την ανακοίνωση των Αργυρόπουλου και Πέλλα η ομάδα της Πιερίας προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τους Βουλτσίδη και Δένη. Οι δύο έμπειροι παίκτες μάλιστα αναμένεται να ηγηθούν της προσπάθειας που θα κάνει η ομάδα μετά την αποχώρησή της από την Γ’ Εθνική.

Παράλληλα, με την ομάδα του Αιγινιακού θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Θεόδωρος Μωυσίδης. Ο 20χρονος γκαρντ επέστρεψε στις τάξεις του συλλόγου μετά τον δανεισμό του για έναν χρόνο στον Γαλαξία Θεσσαλονίκης. Επίσης, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Ηλιόπουλου από τον Ηρακλή Κοζάνης.

Μετά τις συγκεκριμένες κινήσεις το ρόστερ της ομάδας του Ηλία Λοτζανιώτη έχει κλείσει με μοναδική εξαίρεση το ενδεχόμενο επιστροφής του Δημήτρη Παπουλίδη. Ο έμπειρος σέντερ, που τη σεζόν 2010-11 ειχε φορέσει τη φανέλα του Αιγινιακού, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ν’ αγωνιστεί τη φετινή περίοδο στην ομάδα της Πιερίας.

Πλέον η προσοχή των ανθρώπων της ομάδας στέφεται στην έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που έχει οριστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου. Να σημειωθεί ότι το πρώτο στάδιο θα πραγματοποιηθεί στον Κολινδρό καθώς μέχρι στγμής δεν έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα της οροφής του κλειστού γηπέδου στο Αιγίνιο.

Τέλος, στόχος τόσο της διοίκησης όσο και του αγωνιστικού τμήματος του Αιγιανιακού είναι η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, αποτελούμενη από γηγενείς παίκτες, που θα λειτουργεί στα πρότυπα της Β’ και Γ’ Εθνικής.

Χατζηκωνσταντίνου Λεωνίδας