Αντώνης Σαμαράς «Ο κόσμος ήταν η αιτία των μεγάλων ανατροπών που έγιναν»

930

Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε στο bluenews και στην Δήμητρα Μεζεργιάννη για τον μπασκετικό Ηρακλή, αλλά και για τα χρόνια που βρίσκεται κοντά στο τμήμα καλαθοσφαίρισης.

Αναλυτικά

1) Πόσα χρόνια είστε ενεργό στέλεχος και προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στην ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή

Α.Σ: Ήρθα για πρώτη φορά την περίοδο 20011- 2012 μόλις είχα γυρίσει από τη Ρόδο,τότε που ο Σαρλής είχε δώσει την ομάδα στον Χρηστίδη. Ο Χρήστος γνωρίζοντας την μεγάλη μου αγάπη για τον Ηρακλή με φώναξε κοντά του στη δύσκολη εκείνη χρονιά που μαζί κάναμε τα πάντα. Στη συνέχεια ήρθε και ο Αποστολίδης που με την βοήθειά του καταφέραμε μία άνοδο και φέτος με τον Δρακόπουλο, όπου κάναμε μία φοβερή χρονιά. Άρα μετράω 6 δύσκολα χρόνια με πολλές χαρές και λύπες.

2) Τι έφταιξε πιστεύετε την φετινή χρονιά και χάθηκε ο στόχος της ανόδου

Α.Σ: Η φετινή χρονιά ήταν μία από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων, με ρεκόρ 26 νίκες και 4 ήττες. Ήρθαμε πολύ κοντά στην άνοδο, η οποία προσωπικά πιστεύω χάθηκε στη λεπτομέρεια και εννοώ μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και στις δύο ήττες που έγιναν από Αστακό και Κουφό (πρώτα του παιχνίδια).

3) Αν η ομάδα κληθεί να αγωνιστεί στην Α1 θεωρείτε ότι ο Γηραιός είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας;

Α.Σ: Πιστεύω ΝΑΙ και μάλιστα θα κάνει και καλή χρόνια γιατί τόσο ο κύριος Δρακόπουλος όσο και το προπονητικό team είναι έτοιμοι για το καλύτερο.

4) Θα θέλαμε να σχολιάσετε την παρουσία του κόσμου τόσο στα εντός αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια

Α.Σ: Δηλώνω ερωτευμένος με αυτόν τον υπέροχο κόσμο που ήταν η αιτία των μεγάλων ανατροπών που έγιναν και γενικά είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας μας. Με τέτοιο κόσμο δεν αισθάνεσαι ποτέ μόνος …. Σας ευχαριστώ.

5) Η ενασχόλησή σας με την πολιτική τί εμπειρία σας άφησε και αν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε και στο μέλλον

Α.Σ: Η πολιτική είναι ένα ακόμα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, που μαζί με τον Ηρακλή και την οικογένεια μου με κάνουν ευτυχισμένο και με την ενασχόληση μου αυτή μόνο κερδισμένος έχω βγεί. Έχω γνωρίσει χιλιάδες κόσμο που και αυτοί με τίμησαν με την ψήφο τους με αποτέλεσμα στις εκλογές του Γενάρη του 2015 να φτασω στις 11115 ψήφους .Ψήφοι που για πρώτη φορά είναι πάρα πολλοί με το κόμμα μου και θέλω να πιστεύω ότι αυτή την φορά, έχοντας σαν πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δηλώνω ότι θα είμαι δίπλα του σκληρός αγωνιστής και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τις ιδέες του, θα καταφέρουμε να ξαναφέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα στον πονεμένο Ελληνικό λαό. Ναι δηλώνω παρόν και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές γιατί έχω αφήσει ένα έργο στην μέση.

6) Αν θα συνεχίσετε στον Ηρακλή και τη φετινή χρονιά;

Α.Σ: Φυσικά εδώ δηλώνω και πάλι παρόν γιατί η ζωή μου χωρίς τον Ηρακλή θα είναι άνοστη, αλλά και γιατί πάντα θα υπάρχουν άλλοι καλύτεροι από σένα .Θα χαρώ να δω καινούργια άτομα να έρθουν δίπλα μας και όλοι μαζί να φτάσουμε τον Ηρακλή πολύ ψηλά στις κορυφές του Ολύμπου.

Πηγή: bluenews.gr