Ανοικτή προπόνηση του αναπτυξιακού προγράμματος στη Χαλκιδική

146

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ανοιχτή προπόνηση του αναπτυξιακού προγράμματος Χαλκιδικής υπό το βλέμμα των ομοσπονδιακών προπονητών για τους γεννημένους τα έτη 2008, 2009 και 2010, στο κλειστό του Αγίου Παύλου.

Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από αθλητές, αν και οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το πρωί δεν επέτρεψαν σε αρκετούς να παρευρεθούν. Οι αθλητές που έλαβαν μέρος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια δυνατή προπόνηση στο ανώτερο επίπεδο αλλά και παίξουν προπονητικά παιχνίδια με μεγάλη ένταση.

Την προπόνηση διεξήγαγαν οι προπονητές Νίκος Σταυρόπουλος (επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ στη Βόρεια Ελλάδα), Δημήτρης Μπουσβάρος (ομοσπονδιακός προπονητής U15) και Μιχάλης Τσάικος (περιφερειακός προπονητής).

Ο Νίκος Σταυρόπουλος ευχαρίστησε όσους ήρθαν παρά τις καιρικές συνθήκες και είπε ότι σκοπός της ομοσπονδίας είναι «τα παιδιά να σηκωθούν από τους καναπέδες και να βγουν από το σπίτι τους». Ο Δημήτρης Μπουσβάρος με τη σειρά του ανέφερε ότι ήταν ευχαριστημένος με τη γενική εικόνα αλλά υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση και υποσχέθηκε ότι θα επαναληφθεί το εγχείρημα αφού στόχος της ομοσπονδίας είναι να παρακολουθεί όλα τα παιδιά.

Το παρόν από το ΔΣ της ΕΚΑΣΧ έδωσαν ο αντιπρόεδρός του και πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης Νίκος Σακκοράφας και το μέλος του ΔΣ και της επιτροπής ανάπτυξης Κώστας Γιαννόπουλος, που είναι υπεύθυνοι για το αναπτυξιακό πλάνο του μπάσκετ της Χαλκιδικής.